Werken of zoek je een stageplaats bij Mulders Motoren

Wij hebben een vacature voor een verkoper motoren

 

Dit betreft een full time functie (40 uur)

Bedrijfsprofiel

PASSIE VOOR MOTOREN

Sinds 1956 is dat de drive achter Mulders Motoren in Veendam (Groningen). 
Het team van medewerkers zijn zelf ook fervente motorrijders.

Motorfietsen, quads, en scooters kennen voor ons als motorspecialist in Groningen geen geheimen. En KTM- Honda-motoren al helemaal niet: Mulders Motoren is erkend full-range-dealer van deze topmerken en exclusief motorfiets en motorcrossdealer in Noord-Nederland. Met een ruime voorraad van nieuw en gebruikte motoren.

Daarnaast is Mulders Motoren exclusief dealer van de merken Sym en Yamaha, daar waar het gaat om scooters. Tevens zijn we erkend Bovag-lid en hebben we een 4 sterren certificering.

Ook voor motorkleding, motoronderdelen, motoraccessoires, motorreparatie, motorverhuur, tuning, onderhoud en stalling bent je van harte welkom in onze winkel in Veendam.

Profiel verkoper motorfietsen

Voor ons bedrijf ben jij het aanspreekpunt als verkoopadviseur met jouw kennis en energieke persoonlijkheid. Je verstaat de kunst om een klik met de klanten te krijgen. Je bent administratief nauwkeurig en je bent handig met Social Media.

Jij verkoopt motorfietsen, zowel nieuw als gebruikt. Ook draag je zorg voor de foto’s en advertentieteksten van de voorraad motorfietsen welke geautomatiseerd op het internet worden plaatst.

Als verkoper ondersteun je de marketingafdeling met bijvoorbeeld acties en actualiteiten uit de motorbranche. Ook de inkoop en inruil van gebruikte motorfietsen behoort vanzelfsprekend tot jou takenpakket.

Je voldoet aan de volgende voorwaarden:

Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding en bij voorkeur 1 jaar commerciële ervaring en bij voorkeur in de motorbranche;
Je bent resultaatgericht en communicatief sterk;
Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit en begrijpt dat de klant voorrang heeft:
Je hebt cross-selling hoog in het vaandel;
Je bent representatief, energiek, enthousiast en spontaan, klantgericht en attent;
Je bent ondernemend en commercieel zeer sterk;
Je bent woonachtig in de omgeving van Veendam
Je bent in het bezit van rijbewijs A+B
Je spreekt Nederlands, Engels en bij voorkeur Duits

Dan zijn wij:

  • Een leuke eigen informele werkplek met enthousiaste medewerkers.
  • Een bedrijf die 6 dagen per week geopend is, maandagmiddag alleen magazijn geopend overige dagen alle afdelingen geopend, donderdagavond tot 21.00 uur.
  • Ook de plek waar je een goed Cao-salaris kunt verdienen en van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden kunt genieten.

Ben je steeds enthousiaster geworden?
Start dan met solliciteren! Ben jij de verkoper motoren waar wij naar op zoek zijn, stuur dan jouw sollicitatie met cv naar werken@muldersmotoren.nl. Wil je liever eerst meer weten, bel dan met Dhr. J.H.D. Renken op 0598 614506 optie 2.

Bij interesse en/of vragen gelieve contact op te nemen per email met C.V.


vacature verkoper motoren

Wij hebben een stageplaats beschikbaar voor een junior verkoopadviseur

Inleiding 

Zijn motoren jouw grote passie? Bezit je goede communicatieve vaardigheden en vind je het leuk om contact met mensen te hebben? Heb je commercieel inzicht en overtuigingskracht? Dan is deze stageplek iets voor jou!

Iets voor jou? 

Als junior verkoopadviseur werk je voornamelijk in de motorfiets showroom . Je werkt nauw samen met de  senior verkoopadviseur. Je houdt verkoopgesprekken met klanten die de showroom bezoeken, en luistert goed naar de wensen van de klant. Daarbij geef je correct advies en bepaalt inruilwaardes. Is de koop eenmaal rond, dan zorg je voor de verdere afwikkeling van de order. Het is van groot belang dat je een goede relatie opbouwt met de klant. Een tevreden klant zal immers terug keren.

Neem contact op met:
J.H.D. Renken
0598 614506
of mail met werken@muldersmotoren.nl
 
 

Bezoekadres

Vrijheidsweg 19
9641 KP Veendam

Openingstijden

Maandag
13.00 uur - 17.00 uur (alleen magazijn, overige afd. gesloten)
Dinsdag
9.00 uur - 18.00 uur
Woensdag
9.00 uur - 18.00 uur
Donderdag    
9.00 uur - 21.00 uur
Vrijdag
9.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag
9.00 uur - 16.00 uur
Zondag
Gesloten, behalve op actiedagen!

Telefoon:
Wij zijn tijdens openingstijden bereikbaar op:
(0598) 614 506

Neem contact met ons op