Werken of zoek je een stageplaats bij Mulders Motoren

 

Wij zoeken per direct een magazijnmedewerker


Inleiding:

Wat ga je bij ons doen?

Je gaat werken bij  Mulders Motoren. Motordealer in Noord-Nederland. Mulders Motoren beschikt over een groot onderdelenmagazijn. Naast balieverkoop leveren we ook via onze webshop, snel en zeer voordelig. Jij houdt je voornamelijk bezig met het actief verkopen en inkopen van onderdelen, verwerken van inkoopfacturen en draagt je steentje bij aan een goede voorraadbeheer.  Je houdt je bezig met het actief zoeken van noviteiten in jouw aandachtsgebied.

Wat heb jij te bieden?

Je hebt passie voor motoren en technische kennis, met name op het gebied van cross en enduro. Je bent betrokken en enthousiast. Je bent een mensen-mens. Initiatief nemen en een pro-actieve houding zitten in je bloed. Je bent nauwkeurig en flexibel. Je bent communicatief voldoende vaardig en hebt kennis van voorraadbeheersystemen. Je spreekt Duits en Engels. Onder druk kun je overzicht behouden. Een creatief denkvermogen is een pre. Werk en denkniveau MBO. Je hebt bij voorkeur een afgeronde logistieke opleiding. Je neemt de regie op je eigen professionele ontwikkeling.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een boeiende en dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is.

Meer weten?

Voor algemene informatie over deze functie kun je contact opnemen met Dhr. J.H.D. Renken, telefoonnummer 0598-614506, optie 2.

Geïnteresseerd?

Je kunt reageren door je motivatie en cv te sturen aan: werken@muldersmotoren.nl

Onderstaand kun je de volledige vacature downloaden


vacature magazijnmedewerker

 

Wij hebben een stageplaats beschikbaar voor een junior verkoopadviseur.

Inleiding 

Zijn motoren jouw grote passie? Bezit je goede communicatieve vaardigheden en vind je het leuk om contact met mensen te hebben? Heb je commercieel inzicht en overtuigingskracht? Dan is deze stageplek iets voor jou!

Iets voor jou? 

Als junior verkoopadviseur werk je voornamelijk in de motorfiets showroom . Je werkt  nauw samen met de  senior verkoopadviseur. Je houdt verkoopgesprekken met klanten die de showroom bezoeken, en luistert goed naar de wensen van de klant. Daarbij geef je correct advies en bepaalt inruilwaardes. Is de koop eenmaal rond, dan zorg je voor de verdere afwikkeling van de order. Het is van groot belang dat je een goede relatie opbouwt met de klant. Een tevreden klant zal immers terug keren.

Neem contact op met:
J.H.D. Renken
0598 614506
of mail met werken@muldersmotoren.nl

Bezoekadres

Vrijheidsweg 19
9641 KP Veendam

Openingstijden

Maandag
13.00 uur - 17.00 uur (alleen magazijn, overige afd. gesloten)
Dinsdag
9.00 uur - 18.00 uur
Woensdag
9.00 uur - 18.00 uur
Donderdag    
9.00 uur - 21.00 uur
Vrijdag
9.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag
9.00 uur - 16.00 uur
Zondag
Gesloten, behalve op actiedagen!

Telefoon:
Wij zijn tijdens openingstijden bereikbaar op:
(0598) 614 506

Neem contact met ons op