Leren motorcrossen in een dag - Mulders Motoren

MXperience

Over MXperience

MXperience is een samenwerkingsverband tussen Mulders Motoren en MC Veendam, waarin de krachten zijn gebundeld om een mooi aanbod te creëren. Mulders Motoren heeft alle materiaal/materieel in huis, MC Veendam een prachtig circuit met alles erop en aan.

MXperience Academy

Bij de MXperience Academy (enige circuitervaring is vereist) kun je op regelmatige basis groepsles volgen. Geen motor? Geen probleem, die huur je bij ons, met eventueel kleding erbij. De lessen duren maximaal drie uur. Geinteresseerd?

Vraag informatie op of bel, 

  • e-mail: info@mxperience.nl
  • bel: 0598 792014.

Mxperience Events

MXperience Events (geen circuitervaring vereist) is de plek waar je met vrienden, collega’s of familie een extreme uitdaging aangaat: leren motorcrossen in één dag. Bij ons boek je een compleet verzorgde dag met lunch en eventueel een barbecue om de dag af te sluiten. Kijk op Events voor meer informatie en mogelijheden.


Academy

Onderdeel van MXperience is onze academy. Hierin is onze motorcrossschool ondergebracht. Voor geïnteresseerde beginnende of gevorderde motorcrossers de mogelijkheid om onder begeleiding van zeer deskundige, ervaren en gecertificeerde trainer of trainers intensief les te krijgen op het circuit te Veendam. Alle facetten en disciplines komen aan bod, zoals hoe te springen, chicanes te rijden of te starten. Afhankelijk van de ervaring van de deelnemers zal een gevarieerd lesprogramma worden samengesteld.

Uitgangspunt is dat de deelnemer circuitervaring heeft en zelf in het bezit is van een crossmotor en kleding. Is dit niet het geval dan zijn daar mogelijkheden voor.

Er bestaat een keuzepakket:

  • basic: Alleen les, minimum aantal deelnemers 10
  • basic plus: Les + kledingpakket, minimum aantal deelnemers 10
  • ready2go: Les met gehuurde motor, minimum aantal deelnemers 5
  • ready2go plus: Les + motor + kledingpakket, min. aantal deelnemers 5

De academy heeft een terugkerend karakter, is dus niet eenmalig. Je kan je inschrijven voor meerdere trainingsdagen. Om een beeld te krijgen van het programma kun je onderstaande PDF downloaden.


dagindeling academy

Events
Wij bieden u de ultieme uitdaging: motorcrosser voor één dag. Samen met uw collega’s, vrienden of familie krijgt u een dag lang training op ons circuit. Wij zorgen voor de motoren, kleding en deskundige begeleiding. Tijdens de dag is er een lunchmogelijkheid, en kunt u desgewenst afsluiten met een gezellige barbecue. Als bewijs van deelname ontvangt u een certificaat, daarnaast maken wij gedurende de dag foto’s voor u.

Een uitje bij MXperience is ideaal om te doen met collega’s van uw afdeling of bedrijf, maar ook als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest of als dagje uit met de familie.

U wordt ontvangen op het motocrosscircuit door ons enthousiaste en deskundige team. U ontvangt een drankje waarna de briefing start. U start in een groep van maximaal 10 deelnemers onder begeleiding van 1 trainer met 2 assistenten.

De deelnemer krijgt voor de dag beschikking over een motor en een volledig motorcrosskledingpakket, bestaande uit:

Helm
Handschoenen
Cross-shirt
Cross-broek
Bodyprotector
Neck-roll-brace
Kniebeschermers
Cross-laarzen
Cross-bril

Er wordt getraind in sessies van 1 uur, waarna een 2e groep het circuit op gaat. De 1e groep heeft dan 1 uur pauze.

Een dag MXperience kan al worden geboekt vanaf tien personen. Stel nu uw eigen uitje samen en boek meteen.


dagindeling event