KTM STREET

 

KTM heeft een breed scala aan weg motoren met de allerbeste kwaliteiten. Niet alleen in prestatie maar ook in comfort. 

STREET-MODEL-LINE ADVENTURE

Met het ongeëvenaarde uitrustingspakket van de 1290 Super Adventure zet KTM nieuwe normen in het reisendurosegment. Normen waar andere reisenduro's zelfs niet bij in de buurt komen. De Super Adventure is behalve van een compromisloze superkrachtbron voorzien van een elektronica- en veiligheidspakket dat straten voorligt op de concurrentie. Het resultaat? Een naadloze melange van sportief en reisendurorijden die de Super Adventure de ideale reisgenoot voor alle soorten motortochten maakt.

Volledig uitgerust

 • » Uitzonderlijk comfortabel
 • » Compromisloos krachtig
 • » Ongeëvenaard veilig
 • » 100% KTM

ADVENTURE-streetmodel-line kent meerdere modellen, zoals de:

Bekijk alle modellen

DUKE-FAMILY, naked bikes.

Unleash the beast, 1290 - the number of the beast.

De DUKE-FAMILY wordt aangevoerd met de KTM 1290 SUPER DUKE R, daarmee bekroont KTM haar legendarische Naked Bike-serie met een machine die het begrip Streetfighter herdefinieert. Eén blik op de indrukwekkende specificaties en het agressieve design volstaat: de 1290 R is de extreemste Super Duke aller tijden. De ongeëvenaarde prestaties in combinatie met de instelbare rijmodi en de PowerParts-setups staan borg voor weergaloze veelzijdigheid en puur rijgenot - in de stad en op het circuit. En overal daartussenin. De nieuwe KTM 1290 SUPER DUKE R is de gedroomde belichaming van de KTM-filosofie: grenzeloos vermogen, ongehoorde precisie, perfecte ergonomie, topkwaliteit componenten, geen gram teveel... Kortom: "Ready to Race"! De KTM 1290 SUPER DUKE R – High-tech in een agressief design met ongekende functionaliteit en messcherpe sportiviteit, teruggebracht tot de essentie. De nieuwe KTM 1290 SUPER DUKE R combineert optimale prestaties met maximale veiligheid, met ultiem rijplezier als resultaat.

Na de indrukwekkende 1290 SUPER DUKE zijn er nog een aantal indrukwekkende modellen, te weten:

Bekijk alle modellen

Supersport

Verpakt in dezelfde hightech op het Moto3 geinspireerde volledig gestroomlijnde chassis als de KTM RC 390, heeft de RC 125 de vereisten om je de grondslagen van het prestatiegerichte street riding aan te leren. Met een ongelooflijke verhouding van vermogen-gewicht en uitstekende hanteerbaarheid - je gaat ermee door de bocht als een warm mes door boter.

 

 

Bekijk alle modellen

Laarzen

Handschoenen

Kleding

Helmen

Hier vindt u alles wat u nodig heeft om
onbezorgd motor te rijden.

 • Groot assortiment
 • Ruim 30.000 artikelen voorradig
 • Voor 14:00 besteld,
  morgen in huis *
 • Verzendkosten EUR 4,95
 • Door heel Nederland bezorgd
 • Afrekenen via iDeal

 

 

Ga naar onze webshop