Husqvarna - Mulders Motoren

Een greep uit street occasions:

Husqvarna

SIMPLE. PROGRESSIVE.

Vergeet alle moderne wegmotoren die je tot nog toe hebt gezien. Dit zijn innovatieve en vooruitstrevende motoren die van A tot Z geheel nieuw zijn ontwikkeld met frisse ideeën. Minimalistisch, puur en niet beïnvloed door anderen – deze motoren stellen alle actuele motordesigntrends ter discussie en zijn strakker, slimmer en minder gecompliceerd gebouwd. De eenvoudige maar tegelijkertijd geavanceerde designstrategie is een prikkelende paradox, waarbij eenvoud, gebruiksgemak en functionaliteit samenkomen met innovatief ontwerp en oog voor detail.

 

EEN PURE EN AUTHENTIEKE RIJERVARING

De VITPILEN is een definitief en krachtig statement, en het bewijs van het voortdurende streven van Husqvarna Motorcycles om nieuwe territoria te ontdekken. Doordat onze ontwerpers een motor wilden ontwikkelen waarbij de pure sensatie van het motorrijden centraal staat, komt het unieke karakter van deze motoren niet alleen tot uiting in hun uiterlijke verschijning, maar ook in de ruige, natuurlijke en intuïtieve rijervaring. Bij deze ontwerpstrategie hebben we alles wat niet bijdroeg aan de rijervaring, simpelweg weggelaten. Eenvoudiger kan het niet.

VITPILEN 701 (2020)

VITPILEN 401 (2021)

Bekijk alle modellen

SIMPLE. PROGRESSIVE.

De SVARTPILEN-serie ademt de eenvoud en passie die wegmotoren in het prille begin hun aantrekkingskracht gaven. Net als de SILVERPILEN, hun al even iconische voorganger, zijn de SVARTPILEN-motoren ontdaan van onnodige frutsels en teruggebracht tot hun naakte, functionele essentie. Dankzij de progressieve ontwerpbenadering en de onderscheidende, ruige styling bezitten ze een unieke en tijdloze aantrekkingskracht. Ontworpen voor iedereen die zich wil richten op avontuurlijker stedelijk rijden, vertegenwoordigen deze kilometervreters de progressieve visie van Husqvarna Motorcycles op wegmotoren.

SVARTPILEN 701 (2020)

SVARTPILEN 401 (2021)

SVARTPILEN 125 (2021)

Bekijk alle modellen