Honda motoren Veendam - Mulders Motoren

Honda

HET BEGINT MET EEN DROOM.

De allereerste productiemotorfiets in 1949 was het ‘D’ Dream-model, de eerste echte motorfiets van Honda, en deze vormde de basis voor de nummer één-positie die Honda als motorfietsfabrikant zou innemen in Japan. Nu vervullen we over de hele wereld de dromen van degenen die een avontuurlijk leven willen leiden op twee wielen – het is geen dagdroom, u kunt er werkelijkheid van maken.

AANBOD

Honda heeft een motorfiets voor alle wensen en smaken. Gebruik onderstaande navigatie om jouw ideale motorfiets te vinden.

SUPERSPORT

"RACEN MAAKT ONZE MOTOREN BETER"- SOICHIRO HONDA

VERMOGEN, PRESTATIES EN VOLLEDIGE CONTROLE

Onze Honda supersport-modellen hebben altijd een winnende combinatie van opwindende prestaties met een krachtig en sportief design geleverd.

SUPERSPORT-model-line kent meerdere modellen, zoals de:

Bekijk alle modellen

TOURER

De grote open weg. De wereld aan je voeten. Klaar om door jou ontdekt te worden.

Hoe doe je dat beter dan op een Honda? Door de geavanceerde technologieën en het gerenommeerde vakmanschap zijn deze motorfietsen perfect geschikt voor het maken van lange en onvergetelijke reizen. Begin met ontdekken.

Bekijk alle modellen

ADVENTURE

Stoffige paden. Kronkelige bergweggetjes. Lange en verre wegen. Of misschien alleen even een korte rit door de stad. Hoe je jouw tijd ook wilt spenderen, de Honda Adventure motorfiets is je perfecte reisgezel.

WAAR HET LEVEN JE OOK BRENGT

Bekijk alle modellen

Street

Attitude, allround veelzijdigheid en puur rijgenot. De essentie van stijl in de puurste vorm. Er was nog nooit een beter moment om de straat op te gaan met een Honda.

STRAATPRESTATIES

Bekijk alle modellen

CUSTOM

Het beste van zowel ons erfgoed als motorfietsfabrikant als van onze expertise op het gebied van precisietechniek. De Honda Custom serie vertegenwoordigt het allerbeste op het gebied van klassieke vormgeving en technologie.

EEN ECHTE KLASSIEKER

Bekijk alle modellen

125 CC

Unieke designs, bewezen technologieën, een houding en efficiëntie die je verder brengen. Maak kennis met het rijplezier op een Honda 125 cc.

HIER BEGINT HET PLEZIER

Bekijk alle modellen

Laarzen

Handschoenen

Kleding

Helmen

In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft om onbezorgd motor te rijden.

  • Groot assortiment
  • Ruim 30.000 artikelen voorradig
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis *
  • Verzendkosten EUR 4,95
  • Door heel Nederland bezorgd
  • Afrekenen via iDeal

* indien voorradig

 

Ga naar onze webshop