CB1000R black edtition - Mulders Motoren

CB1000R black edtition

CB1000R black edtition

CB1000R BLACK EDITION, TECHNIEK MET EEN ZIEL

ZOEK HET VOLGENDE NIVEAU OP
Stap uit de schaduw en naar het ultieme in heimelijke stijl.
De CB1000R belichaamt doelgerichte schoonheid. De CB1000R Black Edition gaat verder. Veel verder. Ontworpen in de schaduw, gemaakt voor de puurste sensatie. En door duisternis gedefinieerd. Kijk ernaar. Je ogen moeten even wennen. Afgezien van enkele aluminium details is alles wat te zien is, diepzwart. Zelfs nog zwarter. Gepakt met de accessoires naar jouw keuze rij je onzichtbaar en spring je tegelijk overal bovenuit.

GEEF JEZELF OVER AAN HET VERLANGEN

Het is nu niet het moment om je in te houden.

Laat je niet leiden door de rede. Waarom zou je ook? Het is een instinct. Nee, het is meer dan dat. Een overweldigend gevoel. Vanuit het niets, vanuit het diepste van je binnenste. Nu je het gezien hebt wéét je dat je 'm moet hebben. Verpakt in de knapst, zwartst mogelijke afwerking word je, met bonzend hart en grote ogen van verlangen, als een magnetische kracht aangezogen naar die speciale plaats. We noemen het de CB1000R Black Edition.

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE
Ontwerp eigenhandig eender welke Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal waar je een fraaie videogallerij terugvindt maakt nu deel uit van de app.

Download voor iOS

Download voor Android

Wilt u meer informatie, vul het contactformulier in en we nemen zsm contact met u op.
Foto's

Video's

 

Downloads

Specificaties CB1000R black edition 2021
 

Bekijk ook