CB1000R 2021 - Mulders Motoren

CB1000R 2021

CB1000R 2021

De CB1000R is meer dan een motorfiets. Het is een sensatie. 

MAXIMALE UITSTRALING
Een volgende stap in de evolutie van de Neo Sports Café. De CB1000R werd volledig hertekend, van de strakke koplamp vooraan tot het nieuw ontworpen aluminium subframe. Een motorfiets met een uitgesproken en agressief karakter. De CB1000R Black Edition straalt een nog meer handgemaakte look uit dankzij z'n uitgesproken ontwerp. Het is de essentie van stijl.

SLANK EN STOER
De essentie van motorrijden.

De CB1000R is nu nog stijlvoller en agressiever. Een snelle blik op de gepolijste metalen afwerkingen en je voelt meteen de traditie van de staalharde, no-nonsense caféracers van weleer.

Enkel het absoluut noodzakelijke vind je terug op deze roadster. We bouwden hem voor jouw pure rijplezier. het gevoel, de sensatie en het geluid sturen je meedogenloos voorwaarts in een wereld van opwinding en dynamiek. En ook na de rit blijft deze unieke motorfiets jouw aandacht urenlang vasthouden dankzij de talloze minutieuze details die de viercilinder rijk is.

ZOEK HET VOLGENDE NIVEAU OP
Zet de stap naar het ultieme in heimelijke stijl.
De CB1000R Black Edition gaat verder, duisterder. Afgezien van enkele aluminium details is alles wat te zien is, zwart: De ring van de koplamp, het fly-screen, de SFF-BD voorvorkpoten, de radiatorlijsten en covers van de airbox (met een geanodiseerde afwerking) en het 4-2-1 uitlaatsysteem. Diepe Graphite Black lak siert de brandstoftank en de zadelhoes. Verder krijg je ook een drietraps instelbare quickshifter voor vlijmscherpe en snelle schakelbewegingen.

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE
Ontwerp eigenhandig eender welke Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal waar je een fraaie videogallerij terugvindt maakt nu deel uit van de app.

Download voor iOS

Download voor Android

Wil je meer weten, maak dan gebruik van onderstaand contactformulier

 

Foto's

Video's

 

Downloads

Specificaties CB1000R 2021
 

Bekijk ook