CB1000R & CB1000R+

CB1000R & CB1000R+

EEN NIEUWE IDENTITEIT VOOR DE STRAAT

Compact en gespierd. Bij de eerste aanblik valt onmiddellijk het geborstelde metaal op. De traditie van een fel rijdende café-racer wordt meteen duidelijk. Het is een krachtig beest met buitengewone stuureigenschappen en prestaties. Verwelkom de CB1000R, als je durft.

Wij noemen hem de Neo Sports Café Racer; de nieuwe naked-stijl voor de CB1000R. Compleet hertekend met de nadruk op metaal. De CB1000R heeft een individueel en agressief karakter. Met een motorblok en carterdeksels afgewerkt in diep zwart, werpt deze motor een donkere schaduw op de straat. Hij is nadrukkelijk aanwezig als je ermee rijdt -of parkeert.

Neo Sports Café CB1000R

Ontworpen rond een nieuw frame dat gekoppeld wordt aan hoogwaardige Showa-ophanging en ABS-remmen. De voorrem heeft radiaal gemonteerde remklauwen. De 998 cc vier-in-lijn wordt gecontroleerd via Throttle By Wire, 3 rij-modi plus een USER-modus. Hij beschikt ook over een assist/slipper koppeling, Engine Brake, Honda Selectable Torque Control, volledige LED verlichting, en LCD-instrumentenbord.

Neo Sports Café CB1000R+

Dit model heeft alles wat al is genoemd, maar is ook beschikbaar met originele accessoires: verwarmde handvatten, aluminium voorspatbord en hugger covers, mini-windscherm met aluminium onderdelen, cover passagierszadel met aluminium onderdelen, radiatorrooster met CB1000R-logo en quickshifter.

HIJ DAAGT JE UIT TE RIJDEN
Sportieve stuureigenschappen met agressieve uitstraling
Een pittig vier-in-lijn 998 cc blok - met gesmede zuigers met hoge compressie zoals op de CBR1000RR - dat opgehangen is in een nieuwe stalen ruggengraatframe met een enkelzijdige swingarm. Topvermogen van 107Kw @ 10.500 tpm. gekoppeld aan 104 Nm @ 8.250 tpm koppel biedt je een acceleratierush waar en wanneer je die nodig hebt. Het is een opwindende mix van sterke prestaties en controleerbare kracht over de hele lijn.

Foto's

Video's

 

Downloads

HONDA CB1000R, DETAILS
HONDA CB1000R, TECHN.SPEC.
 

Bekijk ook