GL1800 Gold Wing (2021) - Mulders Motoren

GL1800 Gold Wing (2021)

GL1800 Gold Wing (2021)

BEVRIJD JEZELF

Vertel eens, waar wil je naartoe?

Waar je ook heen wil, de GL1800 Gold Wing is jouw prachtig afgewerkte, premium reispartner, ontwikkeld om alle tripjes eenvoudiger en aangenamer te maken dan ooit tevoren. Met de magnifieke 1.833 cc zescilinder als aandrijving kan je kiezen voor een versnellingsbak met zes versnellingen of voor de automatische Dual Clutch Transmission met zeven versnellingen. Wat je ook kiest, het zit verpakt in een gesofisticeerd, wendbaar chassis met double-wishbone voorophanging, Pro-Arm achterschokdemper en elektronische demping. Een vernieuwd en verbeterd audiosysteem en speakers garanderen de perfecte soundtrack bij elke rit. En dat is waar het bij de Gold Wing om draait. De pure, perfecte rit.

EEN EN AL BELEVING

Wil je meer uit jouw motorrijden halen? Dat kan hier.

De Gold Wing is één en al beleving. Je neemt alles mee dat je nodig hebt, maar daarmee is niet alles gezegd. Deze motor is gemaakt voor het rijden. Het motorblok - een mechanisch meesterwerk van zes cilinders - reageert onmiddelijk op elk commando. Met een soepele stuurbaarheid zweef je elke bocht door. Maar dit is Gold Wing. Je verwacht meer. En dat krijg je ook. Het uitgebreide TFT-display van 7 inch geeft informatie duidelijk weer en staat je toe om rijmodi en navigatie te beheren en de ophanging in te stellen. Je blijft verbonden met jouw wereld terwijl de rest van de wereld aan je voorbijglijdt dankzij connectiviteit met Apple CarPlay en Android Auto waarmee je verschillende functies van je smartphone via Bluetooth kan bedienen.

GECONTROLEERDE KRACHT

De Gold Wing houdt van de snelweg, dat staat vast. Maar in de bochten komt hij pas echt tot leven.

Dit is een motorfiets die elke bocht baas is. En er ten volle van geniet. Zijn gegoten aluminium frame maakt gebruik van een dubbele wishbone voorophanging. Dat vermindert de trillingen door een oneffen rijweg en vergemakkelijkt de stuurinput. De ophanging heeft daarnaast ook geen invloed op de input aan het stuur wat leidt tot een lichte stuurbaarheid, zelfs bij stapvoets rijden. Voor een perfect controleerbare en meegaande rijervaring past de veerdemping zich elektronisch aan naargelang de geselecteerde rijmodus. De veervoorspanning achteraan wordt zo ook automatisch ingesteld. Het systeem werkt intuïtief. Behalve de vier rijmodi zijn er vier settings van zacht naar hard waarmee je de demping instelt naargelang de lading. Alles samen is dit chassis gemaakt om de aanzienlijke kinetische energie van de ongelofelijke, unieke krachtbron te kunnen bolwerken. Zodat je het onderste uit de kan weet te halen.

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal waar je een fraaie videogallerij terugvindt, maakt nu deel uit van de app.

Download voor iOS

Download voor Android


 

 

Foto's

Video's

 

Downloads

Specificaties GL1800 Gold Wing (2021)
 

Bekijk ook