VT750C SHADOW

VT750C SHADOW

KLASSIEKE RONDINGEN

Iconische stijl, moderne technologie.
De combinatie van klassieke looks en moderne technologie zorgt voor een sublieme rijervaring. Die ontspannen stijl en dat geweldige geluid... Dat moet wel een V-twin zijn.

GENIET VAN HET RIJDEN
Dit is een soepel rijdende motorfiets met een krachtig en constant vermogen.

Vanaf het opendraaien van de responsieve gashendel, zal de motorfiets je dagelijkse stress vanaf de laagste toerentallen wegnemen. Nestel je in het lage leren zadel en luister naar het geluid van de 750 cc V-twin dat uit die prachtige Shotgun-dempers klinkt. Voeten omhoog en genieten van de sublieme rijervaring, dat is het enige wat je hoeft te doen terwijl je de weg verovert.

STIJLVOL STOPPEN
De Combined ABS (C-ABS) remmen zitten standaard op de VT750C Shadow.

Veilig en betrouwbaar
Remkracht met extra controle doordat de remkracht gelijkmatig verdeeld wordt over het voor- en achterwiel.

C-ABS houdt grip op beide banden tijdens een krachtige remhandeling; een hele geruststelling als je snel tot stilstand moet komen. Vervolgens klap je de makkelijk bereikbare zijstandaard uit en parkeer je de motorfiets zonder enige moeite.

TIJDLOZE CRUISERSTIJL
Dat gaat net zo goed over de gepolijste afwerking van de motorfiets als over zijn rijeigenschappen.

Bekijk de verchroomde finish op de koplamp en de motorplaten; de kwaliteit van deze klassieke cruiser is overal zichtbaar. Een echte low rider met een onmiskenbaar V-twin-geluid.

Geen zorgen
Met zijn vooruitstrevende motortechnologieën en het brede assortiment accessoires (rechts), is deze motorfiets gemaakt om vele kilometers mee af te leggen. En door het fantastisch lage brandstofverbruik voor zo'n grote V-twin, biedt de VT750C Shadow met cardanaandrijving maximaal cruisegenot tussen de tankpauzes door.

PERSONALISEER JE DROMEN
Pas hem naar wens aan.

Als er voor jou nog niet genoeg mogelijkheden op de VT750C Shadow zitten, zijn er meer verkrijgbaar om hem persoonlijker te maken. Je zou bijvoorbeeld kunnen beginnen met een paar chromen randen of misschien een set echt leren zadeltassen.

Bij Honda ontwerpen en produceren we een compleet aanbod originele Honda accessoires volgens onze strenge specificaties, zodat je verzekerd bent van een precieze pasvorm, superieure functionaliteit en een geïntegreerd ontwerp.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

MOTOR

Brandstofsysteem PGM-FI elektronische brandstofinjectie
Cilinderinhoud (cm3) 745
Motortype Vloeistofgekoelde 4-takt 6-kleps SOHC 52° V-twin
Max. vermogen 33.5 kW/5500 rpm (95/1/EC)
Max. koppel 64 Nm/3500 rpm (95/1/EC)

AFMETINGEN DE GEWICHT

Afmetingen (L×W×H) (mm) 2510 x 920 x 1125
Tankinhoud (Litres) 14.6 liter
Brandstofverbruik 22.7 km/l (WMTC mode)
Grondspeling (mm) 130
Rijklaargewicht (kg) 262
Zithoogte (mm) 658

Foto's

Video's

 

Downloads

HONDA VT750C SHADOW, DETAILS
HONDA VT750C SHADOW, TECHN.SPEC.
 

Bekijk ook