HONDA NC750X

HONDA NC750X

Model updates: Honda’s gebruiksvriendelijke avontuurlijke commuter, de NC750X, krijgt LED verlichting, andere dempingskarakteristieken voor de vork, een LCD instrumentenbord met personaliseerbare kleur opties. De DCT versie krijgt 3 niveaus in de S Mode en verdere software upgrades voor zowel de MT als AT rij modi. Een korte vijfhoekige demper brengt een diepere grom in het uitlaatgeluid. De zuinige paralleltwin voldoet nu ook aan de EURO4 normen

  

Sinds zijn lancering in 2012* geniet de NC750X een grote populariteit in Europa, waardoor hij een vaste plaats heeft in de top-10 van Europa’s best verkopende motoren.

 De redenen voor dit succes zijn legio: de innovatieve koppelrijke tweecilinder motor – die zuinig met benzine omspringt terwijl de motor toch een pittig karakter heeft onderin en in het middengebied – de ontspannen rijhouding, het brede stuur en comfortabele zadel, de soepele ophanging met lange veerweg en de specifieke adventure stijl speelden allemaal een rol in de populariteit van de NC750X.

 

 

 

Foto's

Video's

 

Downloads

BROCHURE ADVENTURE 2019
 

Bekijk ook