NC750X (2021) - Mulders Motoren

NC750X (2021)

NC750X (2021)

ÉÉN MOTORFIETS VOOR ALLES

Zij die er eentje hebben houden van de NC750X Ze houden van de betrouwbaarheid en veiligheid. De hoogwaardige kwaliteit, de duurzame vormgeving, het comfort en de veelzijdigheid maken deze motorfiets perfect voor je dagelijkse woon-werkrit, maar ook voor een fijn weekendje weg. Innovatieve functies – zoals de ingebouwde opbergruimte – zijn absolute pluspunten, net als de karakteristieke motor, een tweecilinder die een aanzienlijk koppel levert en bijzonder efficiënt is in brandstofverbruik. Daarnaast heb je de Dual Clutch Transmission, een populaire optie die je toestaat om te kiezen tussen manueel of handmatig schakelen. Vele redenen dus om de NC750X lief te hebben. En nu hebben we hem nog beter gemaakt.

SLIMME GAST

Waar je ook gaat, je rijdt verstandig.
De nieuwe NC750X onderscheidt zich dankzij een scherper, compacter koetswerk. Maar het is zelfs nog comfortabeler dankzij de lagere zithoogte en het hertekende windscherm. Waar normaal gezien de brandstoftank zou zijn is in dit geval extra bergingsruimte voorzien. Eén van de kenmerken die de NC750X er echt doet uitspringen. Meer vermogen uit de motor en een verlies van zes kilogram zorgt voor snellere acceleratie. Dankzij vier rijmodi stel je de algemene prestatie in naargelang de rijomstandigheden.

Voor volledige controle zijn de Honda Selectable Torque Control (HSTC)-niveaus uitgebreid met nauwkeurig tractiebeheer. Je kan nog steeds kiezen tussen een handmatige versnellingsbak met zes versnellingen (nu ook met slipper clutch) of de unieke Dual Clutch Transmission me zes versnellingen. Ook de veiligheid gaat erop vooruit dankzij het Emergency Stop Signal (ESS) dat de gevarenlichten activeert bij plotse harde remkracht.

VEROVER DE STAD. EN VER DAARBUITEN
Honda ontwierp de NC750X om je te helpen het stadslandschap te domineren, en om je overal naar toe te krijgen. Bekijk de motorfiets die het allemaal kan van nader bij.

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal waar je een fraaie videogallerij terugvindt maakt nu deel uit van de app.

Download voor iOS

Download voor Android

 Meer weten over de NC750X 2021 ?

Laat je contact gegevens achter en wij nemen contact op.


Foto's

Video's

 

Downloads

Specificaties NC750X 2021
 

Bekijk ook