HONDA X-ADV

HONDA X-ADV

HET AVONTUUR WACHT


Een motorfiets die verder gaat dan de stadsgrenzen.
De wendbaarheid van de X-ADV maakt het dagelijks woon-werkverkeer comfortabel en soepel. En in het weekend onderneem je net zo makkelijk een stevige tourrit. Om op te vallen, moet je iets totaal anders doen. En dat is precies wat de Honda X-ADV doet. Bedacht en ontwikkeld door Honda's R&D team in Italië, brengt de X-ADV een nieuwe look in ons Adventure-aanbod. Hij onderscheidt zich door een mix van stoerheid en verfijning die loopt van voor tot achter. Je herkent de X-ADV direct - hij bevindt zich in een geheel eigen klasse. 

De X-ADV is gebouwd rond een 745 cc twin met veel koppel onderin en de kracht om je op steile offroad hellingen te brengen. In combinatie met de Dual Clutch Transmission (DCT) – vergelijkbaar met die van de Africa Twin – schakel je naadloos op elk terrein. Offroad of asfalt, de keuze is aan jou.

Het gebeurt niet vaak in de motorwereld dat een nieuwe manier van denken opduikt en zorgt voor een totaal nieuwe type motorfiets. Honda is echter gespecialiseerd in innovatie en zet deze traditie voort met de nieuwe X-ADV.

De, nog maar een jaar geleden, nieuw geïntroduceerde X-ADV kan het best omschreven worden als een unieke motorfiets met ruwe SUV-stijl,  gecombineerd met gebruiksgemak en lange veerwegen gekoppeld aan de sterke prestaties van een 745cc twin.

Voor 2018 is de Dual Clutch Transmission (DCT) uitgebreid met een off-road G-schakelaar. Het blok krijgt 2 niveaus van Honda Selectable Torque Control (HSTC) en er is een 35 kW-versie voor houders van een A2 rijbewijs.

De X-ADV is beschikbaar in vijf kleurstellingen:

1)   Candy Chromosphere Red – nieuw voor 2018

2)   Digital Silver Metallic

3)   Matt Bullet Silver

4)   Pearl Glare White – Tricolore zoals op de Africa Twin

5)   Grand Prix Red – Verwijzend naar de CRF-offroad familie

Foto's

Video's

 

Downloads

HONDA X-ADV DETAILS
HONDA X-ADV SPECS
X-ADV 2017 DETAILS
 

Bekijk ook