CRF1000L Africa Twin

CRF1000L Africa Twin

 

AFRICA TWIN

KLAAR OM GRENZEN TE VERLEGGEN?
Want bij het bouwen van de nieuwe Africa Twin hebben we dat ook gedaan.

Je bent er klaar voor. Hard rijdend, free-range en off-grid. De nieuwe CRF1100L Africa Twin is gebouwd zonder compromissen en steunt op tientallen jaren ervaring om de beste in zijn categorie te zijn. De verbeterde off-roadcapaciteiten maken de meest onmogelijke terreinen mogelijk. De tweecilinder motor is sterker en afgestemd op een lichter, scherper chassis. En de motor is ook slimmer gemaakt met 6 rij-modi, HSTC, Cornering ABS en Wheelie Control, en is uitgerust met TFT-aanraakscherm, Apple CarPlay®, Bluetooth en Cruise Control. De Africa Twin verlegt grenzen. Verleg je eigen grenzen en vind je ware avontuur.

Verkrijgbaar in de kleuren:

1)   Matt Ballistic Black Metallic

2)   Grand Prix Red

 

GEBOREN IN DE WOESTIJN.
KLAAR VOOR ALLES.

We zijn er klaar voor. Klaar om te zweven. Om echt vrij te zijn en te voelen hoe je banden in de modder bijten, op zoek naar grip en vrijheid. Je motorfiets is je tool, je gereedschap. En bij het rijden vorm je één geheel. Dat is het geheim van de Africa Twin. Gesmeed door oneindig veel kilometers. Voor de rit van je leven.

PURE OFFROAD PRESTATIES
De Africa Twin is ontworpen om grenzen te verleggen. Scherpe en wendbare handling op onverharde ondergrond – of je nu over een grindweg raast of langzaam een rots opklimt – dankzij een lichtgewicht hoofdframe en een aluminium swingarm in CRF450R-stijl afgestemd op de lange veerweg van een omgedraaide Showa-voorvork van 45 mm en achterschokbrekers met extern reservoir.

KRACHTIGERE 1100 CC-MOTOR
Piekvermogen en koppel zijn 5kW/5Nm hoger en de parallelle tweecilinder motor is sterker, in alle versnellingen. De inlaat-uitlaatefficiëntie is zorgvuldig geoptimaliseerd met een nieuwe elektronische regeleenheid (ECU) en een gashendel die een vernieuwde cilinderkop voedt, wat zorgt voor een verbeterd gasgevoel en een scherpe respons.

DUBBELE LED-KOPLAMP MET DRL
De nieuwe dubbele ledkoplamp, direct herkenbaar aan de stoere look van de kop, levert een intense straal en is tevens uitgerust met dubbele dagrijverlichting (DRL) die zich automatisch aanpast aan de sterkte van het omgevingslicht, voor verhoogde veiligheid, ongeacht de omstandigheden.

TFT TOUCHSCREEN-SCHERM
Je bent hier volledig betrokken. Een full-colour 6,5-inch TFT-touchscreen biedt een indrukwekkende selectie van rijmodi en eenvoudige bediening van navigatie en smartphone/audio-connectiviteit via Bluetooth. Via het touchscreen kun je dankzij Apple CarPlay® naadloos iPhone-apps of oproepen spiegelen en beheren.

BOCHTEN ABS EN ESS
De ABS met IMU-controle zorgt voor remkracht in functie van de hellingshoek, de snelheid van de vertraging en de verhouding tussen de voor- en achterwielslip, om een klevende tractie te handhaven. De lift van het achterwiel wordt ook gecontroleerd. Er is een offroad instelling en de ABS voor de achterrem kan ook worden uitgeschakeld. De noodstopsignalen (ESS) wijzen de achterste bestuurders op een 'hard-stop'-situatie.

 

Foto's

Video's

 

Downloads

CRF1000L Africa Twin Details
CRF1000L Africa Twin technische specificaties
CRF1000L AFRICA TWIN 2017 DETAILS
BROCHURE ADVENTURE 2019
BROCHURE AFRICA TWIN 2019
 

Bekijk ook