CRF1000L Africa Twin Adventure Sports

CRF1000L Africa Twin Adventure Sports

De balance tussen vermogen en gewicht is het geheim van de Africa Twin, toen en nu. De vernieuwde machine heeft zich zelf al bewezen als een moderne allrounder, populair bij de tourders en offroad rijders. Dit omdat de motorfiets geweldige motorprestaties heeft in een chassis die perfect is voor on en off road.

Voor de Africa Twin Adventure Sports is de standaard Africa Twin als uitgangspunt genomen en daar alles aan toegevoegd wat lange afstandsrijders nodig kunnen hebben om het meeste uit hun avontuur te halen.

Zij-aan-zij vergeleken met zijn CRF1000L Africa Twin broer, is de Adventure Sports duidelijk hoger gebouwd, met een vlakker zadel en een rechtere rij houding. De stijl van de Adventure Sports is minder minimalistisch dan die van de Africa Twin; het kuipwerk is groter en er is een 80mm hoger scherm voor betere windbescherming. Daarnaast is er betere bescherming van het motorblok dankzij de grotere carterbescherming en een buizenframe, uniek voor de Africa Twin Adventure Sports.

De benzinetank is met 5,4 liter vergroot naar nu 24,2 liter. Met een brandstofverbruik van 1 op 21,7 km of 4,58 liter op 100 km, zorgt dit voor een bereik van meer dan 500 km.

De 2018 CRF1000L Africa Twin Adventure Sports zal beschikbaar zijn in een Tricolore kleurstelling, ter ere van de 30ste verjaardag na de introductie van de XRV650 in 1988.

Foto's

Video's

 

Downloads

BROCHURE AFRICA TWIN 2019
 

Bekijk ook