Super Cub C125 (2019) - Mulders Motoren

Super Cub C125 (2019)

Super Cub C125 (2019)

Scoor Een Retro Look

Ben je al een tijd opzoek naar een motor die past bij je lifestyle?

Stop dan met zoeken want je hebt de Super Cub gevonden. De Super Cub heeft een klassiek retro design en heeft daardoor een tijdloos uiterlijk. Ook is de prestatie van de motor en de hanteerbaarheid van het onderstel verbeterd. Het doel van de Super Cub is het zijn van het geluksmoment van het dagelijks leven en het zorgen voor een glimlach wanneer je rijd.

Vlot door het drukke verkeer

Door middel van toename in vermogen en koppel dankzij de 125cc motor heeft de Super Cub een voorsprong op het stadsverkeer. Verder is de automatische centrifugaalkoppeling geüpgraded om te passen bij het nieuwe vermogen van de motor, dit zorgt voor vloeiend en stil schakelen.

Het geoptimaliseerd stalen frame met een afgestemd stijfheidbalans, behoud het beroemde gebruiksgemak van de Super Cub. Daarnaast zorgt de voor- en achtervering met een langere veerweg, 17-inch gegoten aluminium wielen voor een soepele en zelfverzekerde rit met sterke remkracht. Als laatste krijgt de Super Cub een modern tintje door de volledige led-verlichting en de Smart Key. Dit alles zorgt voor een motorfiets die past bij je lifestyle.


Foto's

Video's

 

Downloads

Specificaties Super Cub C125 (2019)
 

Bekijk ook