CBR125R

CBR125R

DOOR RACEN GEÏNSPIREERD

Het begin van Supersport.
Debutant motorsporters beginnen bij de 125 cc-klasse. Sinds de introductie heeft de CBR125R een reputatie opgebouwd als de ideale eerste sportmotorfiets. Deze motorfiets beschikt over het verfijnde, het gebruiksgemak en het probleemloze stuurgedrag die kenmerkend zijn geworden voor de CBR-familie.

ONTWIKKEL UW STIJL
Honda begrijpt dat een motorfiets die er sportief uitziet ook een sportief rijgedrag moet hebben.

Zodoende worden het frame, de motor en de rijpositie, die zijn gebaseerd op alle kennis die we hebben verworven op het circuit, gecombineerd in een serieuze motor. Een motor voor degenen die vastbesloten zijn de supersportladder te beklimmen.

KOPSTART
De CBR125R is ontworpen om jonge motorrijders de mogelijkheid te bieden hun sportieve rijvaardigheden te ontwikkelen.

Voor de meeste debutant motorrijders zijn - zowel op de weg als op racecircuits - 125 cc-machines de eerste stap op de weg met tal van eindbestemmingen, zelfs tot aan de top. Daarom moeten 125 cc-sportmotoren evenveel voldoening bieden als het rijden op grotere supersportmachines.

Een winnaars-familie
Sinds de introductie in 2004 is de CBR125R een populaire motorfiets geworden onder jonge motorrijders over de hele wereld. Deze motorfiets is een van de prominente leden van de CBR-familie: het is een compacte, lichtgewicht en gemakkelijk te besturen motorfiets die alle ingrediënten heeft voor een spectaculaire rijbeleving.

ONDERSCHEID JE
Val op.

Breid de sportieve motorfietsstijl uit door extra accessoires toe te voegen aan de CBR125R. Wat u ook wilt voor uw machine, het moet er goed uitzien en goed passen. Alleen originele Honda-accessoires zijn ontworpen om aan te sluiten op het uiterlijk van de motorfiets; de perfecte pasvorm voorziet in een veel beter resultaat.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

MOTOR

Brandstofsysteem PGM-FI elektronische brandstofinjectie
Cilinderinhoud (cm3) 124.7
Motortype Vloeistofgekoelde 4-takt, 2-kleps SOHC 1-cilinder
Max. vermogen 9.8kW / 10,000 rpm (95/1/EC)
Max. koppel 10.41Nm / 8000 rpm (95/1/EC)

AFMETINGEN EN GEWICHT

Afmetingen (L×W×H) (mm) 1946 x 704 x 1089
Tankinhoud (Litres) 13 liter (inclusief LCD indicator reserve)
Grondspeling (mm) 185
Rijklaargewicht (kg) 137
Zithoogte (mm) 795

Foto's

Video's

 

Downloads

Nog geen bestanden
 

Bekijk ook