CB125R (2021) - Mulders Motoren

CB125R (2021)

CB125R (2021)

DENK GROOTS

De CB125R combineert prestatie en stijl voor een spannende rijervaring gericht naar nieuwe rijders. Als kleine broertje van de waanzinnige CB1000R - en dus als lid van de Neo Sports Café Family - zet het meteen een stempel dankzij een gedurfde stijl rond een stalen buizenframe. Een hypermodern LCD dashboard en volledige LED-verlichting zijn enkele premium toevoegingen, maar wat echt jouw aandacht zal grijpen is het extra vermogen uit het nieuwe 125 cc DOHC motorblok en de uiterst nauwkeurige Showa SFF-BP USD vorkpoten.

FULLSIZE OPWINDING

Van een kleine motor voor een grote dosis plezier

Een machine waar minimalisme troef is. Hoe vaker je er mee rijdt, hoe meer je zelfvertrouwen zal groeien. Het kleine formaat maken hem eenvoudig in gebruik, terwijl de premium features de perfecte introductie bieden voor het echte motorrijden. Het compleet nieuwe DOHC eencilinder motorblok met vier kleppen produceert 1,2 kW en 1,6 Nm extra piekvermogen en -koppel doorheen de soepele zesversnellingsbak. Samen met motorblok kreeg ook de ophanging een upgrade met 41 mm Showa SFF-BP USD vorkpoten - de kwaliteit die je ook op onze grotere motoren vindt - die nauwkeurige controle en een uiterst controleerbaar stuurgedrag mogelijk maken. De full-size wielen en radiaal gemonteerder voorste remklauwen met Inertial Measurment Unit (IMU) ABS-controle optimaliseren controle. Als je klaar bent voor de volgende stap, zoek niet verder.

PUUR MOTORRIJDEN

Wat is de Neo Sports Cafe? Een pure connectie met jouw motorfiets.

De spanning van motorrijden. Elk model - de eencilinder CB125R en CB300R en de viercilinder CB650R en CB1000R - bieden een opwindende motorervaring zowel vanuit het motorblok als vanuit het chassis. Maar het is meer dan dat. Elk model omhelst een premium afwerking en gebruikt kwaliteitsonderdelen. En dan is er de stijl. De Neo Sports Cafe blinkt uit dankzij de elegante eenvoud van techniek, gedurfd en beestig mooi. Je bent trots dat het de jouwe is.


 

 

Foto's

Video's

 

Downloads

Specificaties CB125R (2021)
 

Bekijk ook