450 SX-F Factory Edition (2021) - Mulders Motoren

450 SX-F Factory Edition (2021)

450 SX-F Factory Edition (2021)

Gemaakt voor de Competitie

De nieuwe KTM 450 SX-F FACTORY EDITION is ontwikkeld op basis van feedback die rechtstreeks afkomstig is van de topracers van Red Bull KTM Factory Racing, en maakt indruk met aantrekkelijke prestaties, esthetische upgrades voor 2021 en standaard ondersteuning voor de myKTM-app.

KTM blijf inoveren 

Op een stoeltje in het stadion, achter een hekwerk of achter een beeldscherm: bij de aanblik van een racewinnende motorfiets in volle vlucht gaat het hart van iedere READY TO RACE-fan harder kloppen. De tegenstanders in een competitie rusten nooit op hun lauweren, dus KTM blijft als vanouds de grenzen verleggen met nieuwe ontwikkelingen die racers al vanaf de start een voorsprong geven.

De resultaten

Cooper Webb, die er tijdens het 2019 AMA Supercross 450SX Championship met de eerste plaats vandoor ging, wist tijdens de 2020-editie van het kampioenschap dertien podiumplaatsen te veroveren en vier Main Event-overwinningen te behalen op zijn KTM 450 SX-F FACTORY EDITION en eindigde uiteindelijk op de tweede plaats in het klassement. De KTM 450 SX-F FACTORY EDITION was ook de machine waarop Marvin Musquin zeven keer in de top drie terecht wist te komen tijdens het 2020 AMA National Motocross Championship. Uiteindelijk is de motorcrosser, die herstellende is van een blessure, op een mooie vierde plaats geëindigd binnen de 450MX-klasse.

Upgrades door kennis

KTM heeft de KTM 450 SX-F FACTORY EDITION voor 2021 van belangrijke upgrades voorzien. Hiervoor is volop gebruikgemaakt van de kennis die is vergaard tijdens de talloze trainings- en racerondes. Het 2021-model is qua uitstraling vrijwel identiek aan de Red Bull KTM Factory Racing-machines waarmee in de Supercross en Motocross is geracet.

Om te benadrukken dat dit model wat prestaties betreft de Works-machines van Cooper en Marvin evenaart, beschikt de motorfiets over een oranje frame, Factory-wielen, Factory-kroonplaten in geanodiseerd oranje, een composiet onderplaat, een Hinson-koppelingsafdekking en een oranje achtertandwiel. Op de lijst met componenten pronken onder andere de Akrapovič-demper, het Factory-holeshotapparaat, de semi-zwevende voorrem en de remschijfbeschermer.

De KTM app

Een belangrijke toevoeging aan het model voor 2021 is de Connectivity Unit die nu standaard op het stuur is gemonteerd. Hierdoor kan de innovatieve myKTM-app direct worden gesynchroniseerd zonder dat daar extra onderdelen voor nodig zijn. Met behulp van de myKTM-app kunnen rijders van alle niveaus hun MOTORINSTELLINGEN naar wens aanpassen.

Een ander voordeel van de myKTM-app is de mogelijkheid om aanbevelingen voor de VERING te geven die zijn gebaseerd op de persoonlijke karakteristieken van de rijder. Iedere eigenaar van een KTM 450 SX-F FACTORY EDITION voor 2021 kan met behulp van zijn smartphone via een aantal overzichtelijke menuopties de motorfiets op een groot aantal verschillende terreinomstandigheden afstemmen.

Android 

iOS

Een paradepaardje van de collectie

Joachim Sauer - KTM Senior Product Manager Offroad: "Rijders kunnen niet meer 'READY TO RACE' zijn dan met onze nieuwe KTM 450 SX-F FACTORY EDITION. We wisten dat de motorfiets een upgrade moest krijgen voor 2021, maar we wilden wel alle speciale technische details behouden die dit model tot een van de paradepaardjes van onze collectie maakt. Dat is uitstekend gelukt. Voor 2021 zijn er een aantal handige features, zoals de Connectivity Unit en de myKTM-app, aan het model toegevoegd waarmee rijders onder alle omstandigheden het meeste uit hun motorfiets kunnen halen. We hebben er vertrouwen in dat dit modern ogende model een motorfiets is waarmee KTM-fans van over de hele wereld races zullen winnen."


 

Foto's

Video's

 

Downloads

Specificaties 450 SX-F Factory Edition 2021
 

Bekijk ook