Bromscooter Yamaha

Cool, cooler, coolst!
Je bent jong en je weet wat je wilt. Je vindt iets leuk of je vindt het niks. En je neemt alleen maar genoegen met het allerbeste.

Yamaha is een begrip op de markt voor gemotoriseerde 2-wielers en hét motorsportmerk bij uitstek. Yamaha scooters zijn altijd sportief en innovatief geweest en als liefhebber moet je een merk met een dergelijk wereldsucces en sportieve roots gewoon hebben. Het is niet voor niets dat Yamaha scooters, waar ook ter wereld, behoren tot de meest verkochte en gewilde scooters.

Yamaha is een innovatieve en zeer actieve scooterontwikkelaar. Alle scooters staan dan ook bekend om de hoogwaardige en duurzame kwaliteit van de gebruikte onderdelen. Bijkomend voordeel is dat Yamaha werkelijk alle concurrentie verslaat op het gebied van zuinigheid en milieuvriendelijkheid.

Alle Yamaha’s worden geroemd om hun weggedrag en rij-eigenschappen. Het enige dat jij hoeft te doen is het model uit te kiezen dat het beste past bij jouw wensen. Wat kies jij?

De naam Yamaha staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties.
De technici van Yamaha zijn volledig opgeleid en beschikken over de modernste middelen om u de allerbeste service en advies voor uw Yamaha-product te geven. Om die reden raadt Yamaha ten zeerste aan om altijd naar een officiële Yamaha-dealer te gaan voor de benodigde service.

 

Cool, cooler, coolst!

Met zijn radicale sportieve design en snaarstrakke chassis is de Aerox dé ultieme 50cc-sportscooter. Daar kan niets tegenop. En met de nieuwste Aerox 4 is er nu nog meer keus.
De compacte vloeistofgekoelde viertaktmotor levert indrukwekkende prestaties en is daarnaast ook nog eens zuinig. En de Aerox 4 heeft alles wat je zou willen: een indrukwekkend design, een krachtige acceleratie én een stille, zuinige motor. En het is gewoon de allercoolste scooter die er is.

  • Details
  • Vloeistofgekoelde 50cc-viertaktmotor
  • Door de beroemde Yamaha R1 geïnspireerd design
  • Snaarstrak sturend buizenframe
  • Groot formaat Ø 190mm-remschijven in voor- en achterwiel
  • Lichtgewicht gietaluminium vijfspaaksvelgen
  • Afsluitbare opbergruimte voor één integraalhelm
  • Gemakkelijk afleesbaar LCD-instrumentenpaneel
  • Hydraulisch telescopische voorvork
  • 6-liter brandstoftank voor grote actieradius

In de AEROX-lijn kent YAMAHA 5 snaarstrakke bromscooters, te weten:

Bekijk alle modellen

 

Overtuigd van elektriciteit

Sinds geruime tijd is Yamaha bezig met het optimaliseren van ontwerpen voor elektrisch aangedreven voertuigen als levensvatbaar en emissievrij alternatief voor benzine.

De EC-03 25km versie is het resultaat van deze doorlopende inspanningen. Dit geheel elektrisch aangedreven vervoermiddel maakt gebruik van kennis en technieken die gedurende meer dan dertig jaar zijn ontwikkeld. Slank en compact genoeg om eenvoudig te parkeren, maar krachtig genoeg om snel door de spits te komen - de EC-03 25km versie is een geheel nieuwe en milieuvriendelijke manier om je gemakkelijk in de stad te verplaatsen.

Ontworpen voor beginners en ervaren rijders - ook voor mensen die nog nooit met een scooter of een motorfiets hebben gereden - is de EC-03 25km
versie tevens zeer geruisloos en heeft hij ongelofelijk lage gebruikskosten.

Electric Commuter, 2 types:

Bekijk alle modellen

Een greep uit onze scooter occasions: