SYM Bromscooter & E-scooter

Kopen met zekerheid, willen we allemaal. Voor een scooter doe je dat bij de officiële SYM dealer! 
Wat mag je verwachten van ons als officiële SYM dealer?

De officiële SYM dealer heeft alle benodigde trainingen en opleidingen van ons doorlopen. Hij kent het product en zullen je adviseren over het onderhoud waardoor de scooter uiteindelijk meer waard blijft. Maar het start al bij je eerste bezoek. Wij, als SYM dealer handelen volgens dezelfde waarden als SYM met respect, vertrouwen en kennis. Wij zien er streng op toe dat de onze showroom en werkplaats up to date zijn. Altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op alle fronten zodat je een snelle garantie of service afwikkeling mag verwachten. Of het nu een vraag is over je scooter, je onderdelen of accessoires die je nodig hebt. Of dat je toe bent aan een nieuw model, wij, als dealer zijn voor jou de expert die voldoet aan jouw verwachting. Je zult altijd de juiste keus maken voor jouw unieke mobiliteitsvraag. Je zult tevreden rondrijden en mocht er toch iets zijn dan zijn de garantievoorwaarden en service transparant en helder. Zo weet je waar je aan toe bent en dat je altijd aan het juiste adres bent.

 

SCOOTER 50CC

Ruim dertien jaar kleuren onze SYM scooters het Nederlandse straatbeeld, en daar zijn we best trots op. Als oļ¬ƒcieel lid van de RAI Vereniging behoort SYM tot de bestverkochte scootermerken. Maar we zitten niet stil, SYM komt wederom met nieuwe modellen, vorig jaar introduceerden we de Fiddle III met het geavanceerde ECS systeem. Een elektronische carburateur die naast een optimale verbrandings configuratie er ook voor zorgt dat de scooter beter start in het koude (Nederlandse) weer. Dit jaar introduceren we de nu al populaire Symphony ST, waarbij ST staat voor Street en Style, de prachtige foto’s spreken voor zich! Ben je meer van hip en stoer, dan is de Crox, jouw stadskrokodil! Met zijn LED dashboard in 16! verschillende kleuren trek je wel de aandacht!

SYM scooters worden geproduceerd in moderne productie- faciliteiten in Taiwan, Vietnam en China, op basis van verantwoorde arbeidscondities zoals wij die hier in Europa gewend zijn. SYM zorgt goed voor zijn personeel, met prettige werkomstandigheden, verantwoorde werktijden en marktconforme salarissen. Waardoor werknemers van SYM met veel plezier jouw nieuwe scooter produceren.

Op deze website vind je alle actuele modellen. 

Jouw scooteravontuur begint nu! Wij wensen je veel fijne en veilige scooter kilometers.

SYMPHONY ST EURO 4

FIDDLE III EURO 4

FIDDLE II EURO 4

JET 14 EURO 4

ORBIT III EURO 4

ALLO EURO 4

Mio 50I EURO 4

Bekijk alle modellen

 

E-SCOOTER

Naast de bekende lijn van SYM aan 50cc scooters, beschikt deze ook over een tweetal e-scooters. Mooie gestroomlijnde modellen, die geruisloos hun weg vinden.

Te weten:

E-VIRID
VOLWAARDIGE E-SCOOTER
De E-virid is SYM’s volwaardige e-scooter en alternatief voor verantwoorde mobiliteit. Met de E-virid kies je bewust voor de duurzame voordelen van een hoogwaardige elektrische scooter. En zoef je geruisloos door de stad, zonder je zorgen te hoeven maken over het rijbereik van de lithium batterij, want die is sterk genoeg voor je dagelijkse rijbehoefte. Met het meegeleverde laadsnoer laad je hem bovendien binnen enkele uren weer op en staat de E-virid weer gereed voor een nieuwe dag vol duurzaam rijplezier.

SYMMETRY
MODERNE EENVOUD
Met de Symmetry maakt SYM elektrisch scooter rijden laagdrempeliger dan ooit. Vanwege zijn beperkte formaat, lage opstap en wendbare karakter rijdt iedereen er zo op weg. Volledig geruisloos overigens, want de Symmetry vertrouwt op 100% elektrische aandrijving. Zijn moderne eenvoud qua design en de beschikbaarheid van een 25 én 45 km versie maken de Symmetry bovendien voor een breed publiek toegankelijk

 

 

Bekijk alle modellen