Wij leveren en onderhouden uw scooter

Mulders Motoren is EXCLUSIEF HONDA BROM-SCOOTER-DEALER.

Bij ons kunt u terecht voor zowel nieuwe als gebruikte scooters en brommers. Wij hebben zowel 25 als 45 km in ons assortiment. Door onze ruime keuze en grote voorraad hebben we altijd wel iets wat bij u past. Voor vragen en juiste informatie kunt u bellen of e-mailen aan één van onze verkopers. 

HONDA BROMSCOOTERS
Praktisch, stijlvol, betaalbaar en een verrijking van elk leven in elke omgeving. De scooters van Honda zijn innovatieve machines die ontworpen zijn om perfect bij jou, jouw levensstijl en jouw budget te passen.

VOEL JE VRIJ

We zagen de voordelen van twee wielen al een hele tijd geleden en creëerden daarom betaalbaar en onderhoudsarm vervoer voor iedereen.

In de flitsende wereld van de jaren zestig presenteerden we de Supercub - hiervan verkochten we wereldwijd maar liefst meer dan 60 miljoen. Hij stond voor een zorgeloze levensstijl, voor samenzijn met vrienden, met een advertentie waarop stond: "Je ontmoet de aardigste mensen op een Honda." Sommige dingen veranderen nooit.

MEER PLEZIER, MEER VRIJHEID

MEER STIJL
Racestijl voor beginners met de NSC50R.

Wees er maar zeker van dat je opvalt door de sportieve designdetails. Zelfs in de donkere uren valt de NSC50R op dankzij zijn krachtige koplampunit, die de weg voor je optimaal verlicht. De typische vormgeving van de NSC50R is afgewerkt met sportieve accenten, waaronder de rode stiksels, de rode achterdemper en een tweekleurige demperbeschermer.

VOEL JE VRIJ
Betaalbare, plezierige mobiliteit met de VISION 50.

De Vision 50 is niet alleen jouw scooter, maar betekent ook jouw onafhankelijkheid. Hij is makkelijk te bedienen, erg betrouwbaar en lekker zuinig. Op een volle brandstoftank met een inhoud van 5,5 liter kom je maar liefst meer dan 240 km ver. Verken de stad zonder zorgen, je hoeft nog lang niet te tanken.

HONDA heeft een prachtige range aan scooters, waaronder 2 modellen bromscooters.

Check it out !

NSC50R
VISION 50

RIJBEWIJS: AM

Bekijk alle modellen