DJANGO ALLURE 125 - Mulders Motoren

DJANGO ALLURE 125

DJANGO ALLURE 125

Welkom in de wereld van de elegantie

De Peugeot Allure straalt Franse elegantie uit. Geïnspireerd door het verleden heeft Peugeot Scooters het echte retro gevoel weten terug te brengen in deze Django. 

 

Specificaties
Peugeot Django Allure straalt klasse uit en dat is terug te zien in de kleinste details. De Django Allure is uitgerust met 12 inch, whitewalls banden met aluminium gekleurde velgen. Exclusief bij de Allure wordt deze geleverd met chroombagagerek en topkoffer. De Django Allure heeft de beschikking over een 50cc 4-takt motor. De Django is goed zichtbaar door zijn LED-verlichting rondom. De Django Allure is goed zichtbaar door zijn LED-verlichting rondom (tevens dagverlichting) en de 125cc uitvoering beschikt over het integraal remsysteem Synchro Braking Concept (SBC) , waarbij de rembalans perfect over de voor- en achterwielen wordt verdeeld. Dit bevordert uw veiligheid.

Ben je op zoek naar een echte coole retro scooter met pure klasse en elegantie? Dan is de Peugeot Django Allure absoluut iets voor jou. Door zijn geweldige looks steel jij altijd de show. De Django Allure is verkrijgbaar in de kleur Satin Flash Grey en Chocolate. Bekijk ook eens de Django brochure voor meer informatie over de Peugeot Django.

Foto's

Video's

 
 

Bekijk ook