Vorige pagina

Int. Dutch Supercross Zuidbroek

02 November 2018 - 10:00 tot 04 November 2018 - 18:00

Info:

 

Prachtig evenement in Noord Nederland
Mulders Motoren zal ook dit jaar weer met rijders aan de start komen, wie, dat bewaren we nog even voor later.

Dit prachtige evenement, dat toch ieder jaar weer van de grond komt dankzij de vele vrijwilligers, kent zijn weerga niet. Vele internationale rijders komen aan de start door inzet van de organisatie, dealers, fans en sponsoren, maar ook de lokale rijders worden niet vergeten. Op vrijdagavond kunnen we deze rijders aanmoedigen in de Eurohal in Zuidbroek.

Dus, boek snel een ticket en zorg dat je erbij bent.

Ook dit jaar is het DWS Decals, Mulders Motoren en Haverkamp team aanwezig bij de Supercross Zuidbroek. Het team heeft ook dit jaar weer drie top rijders aangetrokken.

Luca Nijenhuis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nijenhuis heeft veel ervaring op het gebied van supercross en zal in de sterk bezette SX1 klasse aan de start komen.

De crosser uit Heerde reed in de winter van 2016/2017 een ijzersterk ADAC Supercross Kampioenschap in de SX2 klasse en wist hierin derde te worden in de eindstand. Nijenhuis stond veelvuldig op het podium en wist de supercross van Chemnitz te winnen.

Dit jaar was Nijenhuis actief in het Open Nederlands Kampioenschap en de Dutch Masters of Motocross 500. Nijenhuis deed in het ONK vooraan mee en wist in de top tien te finishen in de sterk bezette finale van de Dutch Masters of Motocross in Lichtenvoorde.

Vele ogen zullen op Nijenhuis gericht zijn omdat hij de enigste Nederlandse deelnemer is in de SX1 klasse. In de komende dagen zal de Honda CRF450 van Nijenhuis geprepareerd worden bij Mulders Motoren en DWS Decals zal ervoor zorgen dat de motor super strak bestickerd wordt voor deze grote internationale supercross!

Florent Richier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Fransman Florent Richier is geen onbekende in Zuidbroek. Hij is er al een keer gekroond tot Koning van Zuidbroek en is een hele ervaren rijders in het sterk bezette deelnemersveld. Ondanks dat Richier al wat ouder begint te worden haalde hij het vorig jaar nog tot op het podium en dat zal ook voor dit jaar zijn doelstelling zijn.

Het circuit van Zuidbroek zal er net als in de voorgaande edities zeer technisch in komen te liggen en dit is een kolfje aan de hand van Richier, die natuurlijk de circuits in Frankrijk en Duitsland gewend is en dus zeker raad weet met deze omstandigheden.

Fabien Izoird

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fabien Izoird maakt line up van Dws Decals Mulders motoren Haverkamp Racing compleet voor Zuidbroek

De line up van DWS Decals Mulders Motoren Haverkamp Racing voor de Dutch Supercross in Zuidbroek op 2,3 en 4 november is compleet. Na Luca Nijenhuis en Florent Richier is de derde rijder van het team de Fransman Fabien Izoird.

Deze ervaren Supercross specialist heeft in alle grote supercrossen ter wereld aan de start gestaan van Bercy tot aan het Amerikaans Supercross kampioenschap. Een aantal jaren geleden viel hij zelfs nog in binnen het Monster Energy Kawasaki team in Amerika en was hij de teammaat van Ryan Villopoto.

De laatste paar seizoenen is hij hoofdzakelijk actief in het Frans en Brits Supercross kampioenschap en staat hier regelmatig op het podium. Dit is ook zijn doelstelling voor Zuidbroek!

Aankomende week zal de laatste hand worden gelegd aan de Honda CRF450 machines en zullen voorzien worden van een flitsende stickerset van DWS Decals. Ook zullen de eerste trainingen afgewerkt worden zodat ze alle drie scherp aan de start kunnen verschijnen.