Vorige pagina

Offroad day 2019

Volgende week Woensdag - 13:00 tot 17:00

Info:

OFFROAD DAY 2019

BEGIN JE EXTREME ERVARINGEN MET EEN PROEFRIT OP EEN 2020 KTM EXC  

Maak kennis met de nieuwe KTM EXC-serie en boek nu je proefrit tijdens de
KTM OFFROAD DAY 2019 bij Mulders Motoren!

KTM heeft een rijke enduro-geschiedenis. We zijn gek op dirtbikes en doen niets liever dan de dagelijkse sleur ontsnappen en paden te verkennen, te genieten van de vrijheid van offroad-rijden en onze vaardigheden te testen op extreme obstakels.
Daarom zijn we zo enthousiast over de nieuwe 2020 KTM EXC-serie.

Deze serie is gebaseerd op twee jaar extra ervaring en ontwikkeling ten opzichte van de
KTM EXC TPI-modellen, de eerste in serie geproduceerde tweetaktmotoren met brandstofinjectie die geschikt waren voor offroad-wedstrijden. Sindsdien hebben we voor de 2020-versie veel energie gestoken in het verbeteren van de rijervaring van deze modellen. Dat wil zeggen dat het nog nooit zo makkelijk is geweest om offroad te rijden. Bovendien hebben we het spectaculaire KTM 150 EXC TPI-model aan de lijn toegevoegd. 
Het is moeilijk om een favoriet te kiezen uit de vele modellen in de KTM EXC-serie, maar één ding is zeker: een rit op een nieuwe KTM EXC is altijd een geweldige ervaring, of die nu over paden of over prestigieuze circuits voert.

Ben je nieuwsgierig? Reserveer je proefrit door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.

Locatie: Circuit MC Veendam, Jan Kokweg 8 te Veendam.

Op het circuit wordt een klein enduroparcour uitgezet. Voor de deelname aan deze testdag wordt €10,-- gevraagd, ter plaatste te voldoen. Je kunt 2 modellen testen en een kop koffie en een kop soep staan voor je klaar.

Voorinschrijving is gewenst via onderstaand formulier. 
Entree:

€ 10,--