Vorige pagina

Mulders Motoren Brunch & BBQ toerrit 2020

05 Juli 2020 - 11:00 tot 18:00

Info:

MULDERS MOTOREN BRUNCH & BARBECUE TOERRIT 5 JULI 2020.

Onze traditie houden we natuurlijk in ere. De jaarlijkse brunch-bbq-toerrit is in 2020 gepland op zondag 5 juli.

Uiteraard gaan we weer een mooie rit uitzetten en een heerlijke brunch & bbq verzorgen. We beginnen de dag met koffie, thee, een soepje, heerlijke broodjes, donuts, fruit en dan gaan we ieder voor zich aan de rit (het is geen wedstrijd). De rit wordt van tevoren aan een ieder in de bekende navigatiesystemen beschikbaar gesteld en 's morgens is er ook nog hulp om het op de systemen geladen te krijgen. Bij terugkomst staat er een heerlijke BBQ klaar en dit alles voor de prijs van € 7,50 per persoon incl. drankjes. Wilt u van tevoren betalen, dat kan op rekeningnummer NL83RABO0139826874 ovv naam deelnemer(s).

Iedereen die het leuk vind om motor te rijden, wel of geen klant bij Mulders Motoren nodigen we van harte uit om alleen of met partner, vrienden zich in te schrijven. We willen een leuke dag organiseren met gelijkgestemden, gezelligheid en lekker motorrijden.

We vragen u wel om van tevoren in te schrijven om de inkoop af te kunnen stemmen op het aantal deelnemers. U kunt gebruik maken van onderstaand aanmeldingsformulier. Als we deze ontvangen hebben krijgt u een bevestiging van ons retour.

AANMELDINGSFORMULIER


Entree:

€ 7,50 per persoon