Vorige pagina

HONDA ADVENTUREWEEK

19 Maart 2018 - 09:00 tot 25 Maart 2018 - 18:00

Info:

Honda Adventure Week 2018

Honda Motor Europe introduceert ook dit jaar weer de Adventure week, waarbij alle topmodellen uit het populaire Adventure segment een week lang centraal staan. Voor de Benelux is de Adventure week gepland van 19 t/m 25 maart aanstaande.

Adventure segment Honda

Tijdens deze campagne en themaweek staan alle motoren uit het Honda Adventure segment centraal. Met natuurlijk de nieuwe Africa Twin Adventure Sports, Africa Twin en nieuwe X-ADV. Maar vergeet ook de NC750X, CB500X en de VFR800X en VFR1200X niet. Of wat dacht je van de CRF250 Rally?

Gedurende de Honda Adventure week, van 19 t/m 25 maart, staan alle demo motoren bij de dealers klaar om een proefrit te maken en zelf het avontuur te ervaren. Tevens de ideale gelegenheid om de unieke Honda DCT techniek eens persoonlijk te ervaren. 

Ik ben geinteresseerd, ik wil een proefrit aanvragen

Dual Clutch Transmission

DCT is een geautomatiseerd koppelings- en versnellingssysteem dat het directe acceleratiegevoel van een handmatige transmissie biedt in combinatie met het gebruiksgemak van een automatische versnellingsbak. DCT laat de rijder focussen op acceleraties, bochten en remmen zonder dat hij zich hoeft te bekommeren om het schakelen. Dit verhoogt het vertrouwen en het gevoel van controle. DCT-technologie tilt het rijplezier en de controle over de motor naar een hoger niveau. Uniek voor Honda. 

 

Honda Adventure Deals

Naast deze specifieke themaweek staat eigenlijk de hele maand maart het Adventure segment centraal bij Honda. Gedurende deze hele maand kun je dan ook gebruik maken van interessante ‘deals’. Zo is voor diverse Adventure modellen een specifiek budget opgesteld. Dit budget is te besteden als extra overnamepremie, aan originele Honda accessoires όf aan officiële Honda merchandise.

Honda Adventure Experience

Bovenop de Adventure Deals, die verschillen per model en afhangen van de keuze van de consument, krijgt íedereen die gedurende deze campagne een nieuwe Honda Adventure motor koopt gratis een unieke en exclusieve Honda Adventure Experience, ter waarde van € 199,-.

De Honda Adventure Expierence is een training van een hele dag, op het Honda Park in Balen, waarbij in verschillende ‘hoofdstukken’ alle aspecten van het on- en off-road rijden aan bod komen. Zo leert men de nieuwe motor én zichzelf nog beter kennen!

Actievoorwaarden

Waar wacht je nog op? Bezoek snel een van onze dealers of kijk voor alle voorwaarden of specifieke informatie per model op onze website.

De Honda Adventure campagne loopt van 1 t/m 31 maart 2018, waarbij de Adventure thema week zelf gepland is van 19 t/m 25 maart 2018. Alle genoemde promoties zijn alleen geldig op nieuwe motoren  uit het Honda Adventure segment en niet geldig in combinatie met andere promoties.

Downloads

adventureweekfolder

Foto's

Video's