Honda

ER ZIJN GEEN GRENZEN

Thuis op alle terreinen.
Gestoeld op de jarenlange race-ervaring met de legendarische CRF-R en CRF-X Motocross- en Enduro-motorfietsen, combineert de multifunctionele CRF250L echte offroadkwaliteiten met praktische eigenschappen die van pas komen op de weg.

GA GOED VAN START
Het is tijd om je avonturen op de motor uit te breiden.

Wat de CRF250L zo goed maakt op onverharde wegen - de lange veerwegen, het lage gewicht, de bescheiden afmetingen, het wendbare chassis en de snel reagerende motor – maakt hem ook geweldig in de stad, op slechte wegen en in druk verkeer. Tel daarbij op de productiekwaliteit van Honda, de superieure ergonomie, de informatieve digitale cockpit en de brandstoftank van 7,7 liter, en je weet: de CRF250L is niet alleen multifunctioneel, maar ook nog eens op alles voorbereid.

HONDA CRF250L

 

 

 

 

 

 Avontuur is overal

De nieuwe CRF250 Rally is gebaseerd op de CRF450 Rally editie waar bijvoorbeeld de Dakar mee wordt verreden. De CRF450 Rally levert nog meer voor de echte offroad rijder. Met een 10liter brandstoftank, een grote remschijf voor, een vering speciaal ontwikkeld voor lange ritten en een hogere afstand tot de grond. De Dakar styling en samen met de handscherming en het hoge windscherm die perfecte bescherming geeft tegen weer en wind. Deze motor is klaar voor een ritten voor woon en werkverkeer maar ook voor een wereldreis.

HONDA CRF250 RALLY

Rijbewijs A2 vereist.

  

 

 

 

 

Honda enduro motorlaarzen

Laarzen

Honda enduro motorbrillen

Brillen

Honda enduro motorhandschoenen

Handschoenen

Honda enduro motorkleding

Kleding

Honda enduro motorhelmen


In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft om onbezorgd motor te rijden.

 

  • Groot assortiment
  • Ruim 30.000 artikelen voorradig
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis *
  • Verzendkosten EUR 4,95
  • Door heel Nederland bezorgd
  • Afrekenen via iDeal
Ga naar onze webshop