Enduro KTM 2019

 Where's your limit?

Na de introductie van revolutionair nieuwe enduro-modellen in de afgelopen twee jaar, presenteert KTM nu trots de verder verfijnde en doorontwikkelde EXC-modellen voor 2019: van de KTM 125 XC-W tot de 300 EXC TPI tweetakten en de KTM 250 EXC-F tot 500 EXC-F viertakten, plus de zeer gewilde KTM SIX DAYS-modellen.

Bekijk alle KTM enduro modellen

LEVENSLANG LEREN

Je bent nooit uitgeleerd! Wie zich wil verbeteren, is altijd van harte welkom bij MXperience Academy. Verbeter je rijtechniek. Met deskundige instructeurs die echt wat te vertellen hebben en die met alle plezier je skills verbeteren.

Neem contact met ons op

 

KTM heeft in de enduro-modellen-lijn een breed scala aan keuzes

TWEETAKT: 150XC-W

LICHTER DAN DIT is onmogelijk

De toonaangevende READY TO RACE enduromachine die specifiek is ontwikkeld voor rijden op gesloten circuits. Maak kennis met de ongeevenaarde offroad eigenschappen van de 150 XC-W - gemaakt om jouw favoriete wedstrijdterrein aan stukken te scheuren.

REVOLUTIONAIR 

De compleet vernieuwde motoren van de 250EXC en de 300EXC hebben het compleet nieuwe brandstof injectie systeem (TPI). Bij dit systeem wordt olie dat in het frame zit ingespoten via een injector, rechtstreeks in het injectiehuis . 2 andere injectoren zorgen voor de benodigde power. Dit betekend dat er normale benzine kan worden getankt kan worden. In het olie reservoir in het frame gaat 700cc olie dit is voldoende voor ongeveer 3 tank beurten. Door dit systeem is de gasrespons van de motor uitstekend en heeft hij constant vermogen.

Daarnaast is de motor een stuk milieuvriendelijker geworden, de rookontwikkeling is door KTM verminderd met 30%. Dit komt omdat de motor op de juiste moment olie en benzine krijgt. Door het EMS (eletronic management system) reguleert de motor zelf zijn temperatuur.

TWEETAKT: 250EXC TPI ||300EXC TPI

MASSIEF VERMOGEN MINIMAAL GEWICHT

Als je ook zoek bent naar het summum op het gebied van 2-takt enduro's, dan zijn de KTM 250 en 300 EXC exact wat je zoekt, het oonbeeld van perfecte belans. Spectaculair vermogen wordt gecombineerd met een ultralichtgewicht en minimalistisch, gestroomlijnd frame, zodat je elke keer dat je opstapt zeker bent van een plaats in de voorhoede.

OPVALLENDE KRACHTPATSER

Ondanks dat ze in alle klassen al over de meest krachtige teweetakmotoren beschikken, is KTM doorgegaan met grensverleggende nieuwe ontwerpen - een duidelijk statement dat hun toekomstgerichtheid onderstreept. De uitstekende vermogen-gewichtsverhouding, lage gebruikskosten en algehele eenvoud in combinatie met moderne technologie en een onmiddelijke reactie, maken deze motor de perfecte keuze voor iedereen die gek is op vermogen.

VIERTAKT: 250EXC-F||350EXC-F

LICHT, COMPACT EN STERK

De 2019 KTM 250 en 350 EXC-F modellen zijn de lichtste en meest handelbare 4-takten op de markt. De meest vooruitstrevende motortechnologie levert het vermogen en de controle om elk obstakel te overwinnen.

MOTOR

Massacentralisatie, verbeterde rijeigenschappen en een gewichtsbesparing tot maar liefst 1,9 kg zijn de voordelen van de nieuwe motorconstructie en asconfiguraties. De herziene krachtbron behoudt zijn succesvolle, snel reagerende motorkarakter met een verbeterende vermogenscurve over het gehele toerentalbereik. Doordat de roterende massa's van de krukas en koppeling dichter naar het zwaartepunt zijn verplaatst, is de manouvreerbaarheid aanzienlijk verbeterd.

VIERTAKT : 450EXC-F||500EXC-F

LAAT JE DOOR NIETS TEGENHOUDEN

Als het erom gaat alles te overwinnen wat je op je pad kunt tegenkomen, dan ben je slechts een fractie verwijderd van de finish op een van de nieuwe bigbore EXC-F modellen. Een duizelingwekkende hoeveelheid vermogen, hightech motormanagement, lichtgewicht constructie en fenomenaal rijgedrag - dit zijn de ultieme motoren voor compromiloze endurorijders.
 
IMMENS VERMOGEN, INNOVATIEVE CONTROLE
 
De KTM 450 en 500 EXC-F zijn alleen voor de dappersten onder ons - gebouwd voor rijders met passie voor vermogen en de vaardigheden om dit volop te benutten in het ruigste terrein ter wereld! Als jij denkt dat jet het in je hebt, houd je dan goed vast en lanceer je rijprestatie naar ongekende hoogten.
 
MOTOR
 
Een meesterwerk op het gebied van vermogenstechniek, deze motor is lichter, compacter en ster dan ooit tevoren. De nieuw vormgegeven enkele bovenliggende nokkenas en de meest geavanceerde elektronische branstofinjectie. Het weergaloze vermogen is klaar voor de start met een uiterst effeciente vermogensafgifte.

Bekijk alle modellen

 

SIX DAYS
RIJ ALS EEN WINNAAR
Het jaarlijkse enduro evenement INTERNATIONALE SIXDAYS ENDURO wordt dit jaar georganiseerd in Brive-la-Gaillarde Frankrijk. KTM Heeft tijdens vorige evenementen veel succesen geboekt en daarom ook in 2018 een speciale enduromachine gebouwd ter ere van de sixdays.

UITGERUST MET PERFECTE ONDERDELEN
De KTM SIX DAYS van dit jaar is uitgerust met zoveel extra's dat het teveel is om op te noemen. Van kroonplaten tot banden, alles is nieuw! Bereid jezelf voor om alle obstakels op je weg achter je te laten dankzij het pure vermogen van de 2-takt.

SIX DAYS ZADEL
SIX DAYS GRAPHICS
MAP-KEUZESCHAKELAAR OP 4-TAKT MODELLEN
STUUR MET SIX DAYS LOGO
ORANJE CNC-GEFREESDE KROONPLATEN
SPLIT VOORVORK MET INSTELBARE VOORSPANNING
CARBON 2-TAKT UITLAATBESCHERMER
ZWEVENDE REMSCHIJF
VOORASTREKKER
ORANJE FRAME
RADIATEURVENTILATOR VOOR ALLE 4-TAKTEN
MOTORBESCHERMPLAAT
ORANJE KETTINGGELEIDER
MASSIEVE REMSCHIJF
STEALTH ACHTERTANDWIEL
DEMPER MET SIX DAYS LOGO
1. UITLAATBESCHERMER
Alsje over het ruigste terrein ooit recet, is het niet altijd mogelijk stenen, blokken hout en boomstronken te ontwijken. De 2-takt SIX DAYS modellen zijn uitgerust met een carbon uitlaatbeschermer om dit pronkstuk te beschermen tegen de elementen en de prestaties van de uitlaat te garanderen.

2. REMMEN
Het SIX DAYS model is standaard uitgerust met een zwevende remschijf voor die garant staat voor consistenter remmen zelfs in de meest hachelijke situaties. Met de voorastrekker kan het voorwiel snel en eenvoudig worden verwijderd.


De Six Days, MODEL 2018 wordt geleverd in :

TWEETAKT
250EXC TPI||300EXC TPI

VIERTAKT
250EXC-F||350EXC-F||450EXC-F||500EXC-F

Bekijk alle modellen