100% NEW: ENDURO MODELJAAR 2017

ALLES IS ANDERS

TIJD VOOR VERANDERING

Alle 2017 EXC modellen zijn compleet nieuw - we gaan een spannende tijd tegemoet. Elk model is vanaf de basis voor meer dan 90% nieuw ontworpen, zodat zelfs de ruigste terreinen met gemak worden overwonnen. Een enorme gewischtsbesparing bij alle modellen tot maar liefst 5 kg, volledig vernieuwde motoren met een betere vermogensafgifte, en de gloednieuwe speciaal voor enduro's ontwikkelde WP Xplor vering betekenen een gigantische sprong vooruit op endurogebied.

PERFECTE DEMPING

GEGARANDEERD

De nieuwe WP Xplor 48 vork is speciaal ontworpen voor de unieke vereisten en wisselende omstandigheden van het endurorijden. Elke vorkpoot heeft een afzonderlijke dempingsfunctie die eenvoudig kan worden aangepast en nauwkeurig kan worden ingesteld met de stelknoppen boven aan elke vork. Met vier verschillende stuurposities voor een natuurlijke rijhouding.

1. NIEUW ONTWERP

De belangrijkste doelen van ons ontwikkelteam waren het centraliseren van de massa en het realiseren van een zo compact en gestroomlijnd mogelijk frame. Het nieuwe frame, subframe, achterbrug, vering, bodywork en zadel vullen elkaar perfect aan en staan garant voor een moderne en technologisch geavanceerde motor.

2. NIEUW FRAME

Alle 2017 modellen zijn uitgerust met een nieuw, hightech, lichtgewicht chroom-molybdeenstalen frame met een betere torsiestijfheid voor een nauwkeurige handling. Daarnaast is de stijfheid in langsrichting juist verminderd voor een betere schokdemping. De nieuwe zijwaarts geplaatste motorbloksteunen zorgen voor minder trillingen en dragen bij aan preciezer bochtenwerk. het ongeevenaarde ontwerp is 300 g lichter dan voorheen, waarmee een nieuwe norm wordt gesteld binnen de industrie.

3. ACHTERBRUG

De hypermoderne achterbrug is lichter en bestaat uit een deel, dankzij vakkundig precisiewerk en een hightech gietproces dat een einde maakt aan onvolkomenheden door laswerk. De verbeterde interne structuur optimaliseert de verticale flexibiliteit zonder dat de zijwaartse torsie hierdoor wordt beinvloed.

4. SUBFRAME

Het vernieuwde aluminium subframe draagt bij aan de totale gewichtsbesparing. Met slechts 900 g is dit 20% lichter dan voorheen. De nieuwe profielen garanderen een natuurlijke ergonomie en benadrukken het meer gestroomlijnde nieuwe ontwerop van het bodywork.
 

NIEUWE VOETSTEUNEN

het vooruitstrevende nieuwe "NO-DIRT" design garandeert dat de rijder volledige controle heeft met voetsteunen die altijd terugkeren naar hun originele positie. Ze zijn lichter, groter en stabieler, met maximale grip voor endurolaarzen en 6 mm meer bodemvrijheid ten opzichte van de SX modellen.
 

TRACTIECONTROLE

De nieuwe tractiecontrole zorgt voor eindeloze mogelijkheden en biedt maximale grip voor snelle veranderingen. Voor de perfecte vermogensafgifte in de meest uiteenlopende situaties en alle soorten terrein! Standaard op SIX DAYS modellen met een PowerParts stuurschakelaar.
 

STEVIG GEBOUWD 

VOOR HET ZWAARSTE WERK

De gloednieuwe WP Xplor PDS (Progressive Damping System) schokdemper is nu standaard op de 2017 EXC serie. Het compleet nieuwe inwendige ontwerp zorgt voor perfecte controle, stabiliteit en belans tijdens alle ritten. het ontwerp is ruiger dan welk terrein dan ook en is bovendien 600 g lichter dan de vorige schokdemper.
 
Joachim Sauer (KTM Offroad Product Manager): “As the saying goes, after the race is before the race. According to our understanding in state-of-the-art development, the brand new line-up of our offroad competition Enduros are proof of KTM`s ongoing commitment to our core discipline. We believe this Enduro sportmotorcycle range will push the excitement and satisfaction of any rider to a new level.”
 
Bekijk alle KTM enduro modellen


Rijbewijscategoriën

LEVENSLANG LEREN

Je bent nooit uitgeleerd! Wie zich wil verbeteren, is altijd van harte welkom bij MXperience Academy. Verbeter je rijtechniek. Met deskundige instructeurs die echt wat te vertellen hebben en die met alle plezier je skills verbeteren.

MXperience enduro training

MXperience enduro training

Neem contact met ons op

KTM heeft in de enduro-modellen-lijn een breed scala aan keuzes

TWEETAKT: 125XC-W||150XC-W

LICHTER DAN DIT is onmogelijk

In 2017 presenteren we twee toonaangevende READY TO RACE enduromachines die specifiek zijn ontwikkeld voor rijden op gesloten circuits. Maak kennis met de ongeevenaarde offroad eigenschappen van de KTM 125 XC-W en 150 XC-W - gemaakt om jouw favoriete wedstrijdterrein aan stukken te scheuren.

GEBOUWD OM TE KNALLEN

De hoogwaardige technologie van de nieuwe motor staat garant voor een vermogen dat beter is afgestemd op de behoeften van het endurorijden. Het compactere ontwerp zorgt voor een indrukwekkende gewichtsbesparing van 2 kg. Verbeterde rijeigenschappen en betere prestaties betekenen dat zware trajecten veel minder inspanning vergen van de berijder.

TWEETAKT: 250EXC||300EXC

MASSIEF VERMOGEN MINIMAAL GEWICHT

Als je ook zoek bent naar het summum op het gebied van 2-takt enduro's, dan zijn de KTM 250 en 300 EXC exact wat je zoekt, het oonbeeld van perfecte belans. Spectaculair vermogen wordt gecombineerd met een ultralichtgewicht en minimalistisch, gestroomlijnd frame, zodat je elke keer dat je opstapt zeker bent van een plaats in de voorhoede.

OPVALLENDE KRACHTPATSER

Ondanks dat ze in alle klassen al over de meest krachtige teweetakmotoren beschikken, is KTM doorgegaan met grensverleggende nieuwe ontwerpen - een duidelijk statement dat hun toekomstgerichtheid onderstreept. De uitstekende vermogen-gewichtsverhouding, lage gebruikskosten en algehele eenvoud in combinatie met moderne technologie en een onmiddelijke reactie, maken deze motor de perfecte keuze voor iedereen die gek is op vermogen.

VIERTAKT: 250EXC-F||350EXC-F

LICHT, COMPACT EN STERK

De 2017 KTM 250 en 350 EXC-F modellen zijn de lichtste en meest handelbare 4-takten op de markt. De meest vooruitstrevende motortechnologie levert het vermogen en de controle om elk obstakel te overwinnen.

MOTOR

Massacentralisatie, verbeterde rijeigenschappen en een gewichtsbesparing tot maar liefst 1,9 kg zijn de voordelen van de nieuwe motorconstructie en asconfiguraties. De herziene krachtbron behoudt zijn succesvolle, snel reagerende motorkarakter met een verbeterende vermogenscurve over het gehele toerentalbereik. Doordat de roterende massa's van de krukas en koppeling dichter naar het zwaartepunt zijn verplaatst, is de manouvreerbaarheid aanzienlijk verbeterd.

VIERTAKT : 450EXC-F||500EXC-F

LAAT JE DOOR NIETS TEGENHOUDEN

Als het erom gaat alles te overwinnen wat je op je pad kunt tegenkomen, dan ben je slechts een fractie verwijderd van de finish op een van de nieuwe bigbore EXC-F modellen. Een duizelingwekkende hoeveelheid vermogen, hightech motormanagement, lichtgewicht constructie en fenomenaal rijgedrag - dit zijn de ultieme motoren voor compromiloze endurorijders.
 
IMMENS VERMOGEN, INNOVATIEVE CONTROLE
 
De KTM 450 en 500 EXC-F zijn alleen voor de dappersten onder ons - gebouwd voor rijders met passie voor vermogen en de vaardigheden om dit volop te benutten in het ruigste terrein ter wereld! Als jij denkt dat jet het in je hebt, houd je dan goed vast en lanceer je rijprestatie naar ongekende hoogten.
 
MOTOR
 
Een meesterwerk op het gebied van vermogenstechniek, deze motor is lichter, compacter en ster dan ooit tevoren. De nieuw vormgegeven enkele bovenliggende nokkenas en de meest geavanceerde elektronische branstofinjectie. Het weergaloze vermogen is klaar voor de start met een uiterst effeciente vermogensafgifte.

 

Bekijk alle modellen

SIX DAYS

RIJ ALS EEN WINNAAR

In 2016 vindt de jaarlijkse international SIX DAYS ENDURO plaats in Spanje en dus hebben we de 2017 SIX DAYS motoren voorzien van een ontwerp in Spaanse kleuren. En onder het unieke kleurenpalet bevindt zich een compleet arsenaal factory-level onderdelen, inclusief alles van kroonplaten tot banden. Dit komt het dichtst in de buurt bij een full-factory racemotor - standaard leverbaar. Oefen je Spaans maar alvast zodat je straks 'Hasta la vista' kunt zeggen tegen de competitie!

UITGERUST MET PERFECTE ONDERDELEN

De KTM SIX DAYS van dit jaar is uitgerust met zoveel extra's dat het teveel is om op te noemen. Van kroonplaten tot banden, alles is nieuw! Bereid jezelf voor om alle obstakels op je weg achter je te laten dankzij het pure vermogen van de 2-takt.

 • SIX DAYS ZADEL
 • SIX DAYS GRAPHICS
 • MAP-KEUZESCHAKELAAR OP 4-TAKT MODELLEN
 • STUUR MET SIX DAYS LOGO
 • ORANJE CNC-GEFREESDE KROONPLATEN
 • SPLIT VOORVORK MET INSTELBARE VOORSPANNING
 • CARBON 2-TAKT UITLAATBESCHERMER
 • ZWEVENDE REMSCHIJF
 • VOORASTREKKER
 • ORANJE FRAME
 • RADIATEURVENTILATOR VOOR ALLE 4-TAKTEN
 • MOTORBESCHERMPLAAT
 • ORANJE KETTINGGELEIDER
 • MASSIEVE REMSCHIJF
 • STEALTH ACHTERTANDWIEL
 • DEMPER MET SIX DAYS LOGO

1. UITLAATBESCHERMER

Alsje over het ruigste terrein ooit recet, is het niet altijd mogelijk stenen, blokken hout en boomstronken te ontwijken. De 2-takt SIX DAYS modellen zijn uitgerust met een carbon uitlaatbeschermer om dit pronkstuk te beschermen tegen de elementen en de prestaties van de uitlaat te garanderen.

2. REMMEN

Het SIX DAYS model is standaard uitgerust met een zwevende remschijf voor die garant staat voor consistenter remmen zelfs in de meest hachelijke situaties. Met de voorastrekker kan het voorwiel snel en eenvoudig worden verwijderd.


De Six Days, MODEL 2017 wordt geleverd in :

TWEETAKT
250EXC||300EXC

VIERTAKT
250EXC-F||350EXC-F||450EXC-F||500EXC-F

Bekijk alle modellen
KTM enduro motorlaarzen

Laarzen

kTM enduro motorbrillen

Brillen

KTM enduro motorhandschoenen

Handschoenen

KTM enduro motorkleding

Kleding

KTM enduro motorhelmen

Helmen

IN ONZE WEBSHOP VINDT U ALLES WAT U NODIG HEEFT OM ONBEZORGD MOTOR TE RIJDEN.

Groot assortiment

 • Ruim 30.000 artikelen voorradig
 • Voor 14:00 besteld, 
 • morgen in huis *
 • Verzendkosten EUR 4,95
 • Door heel Nederland bezorgd
 • Afrekenen via iDeal
Ga naar onze webshop