Super Soco TSX - Mulders Motoren

Super Soco TSX

Super Soco TSX

Super Soco TSX

De Super Soco TSX is de elektrische brommer zie zorgt voor een maximaal rijplezier. De TSX is de evolutie van de TS met niet alleen een sterkere motor, maar ook nog volwassenere looks. Met een hoog maximum koppel en een indrukwekkend vermogen levert deze elektrische brommer prima prestaties in alle stilte.
De krachtige lithium accu is krachtiger geworden en levert per accu een grotere range. In slechts 4 uur is hij volledig geladen en kan je weer genieten van circa 70 geruisloze kilometers. Als dat niet voldoende is heb je de mogelijkheid om een extra accu aan te schaffen wat de actieradius vergroot naar circa 120 kilometer.

De TSX is leverbaar in een 45 km/u versie.

 

TSX Features

Verschillen de lichtstanden
Dankzij de onderstaande lichtstanden ben jij altijd goed zichtbaar:

  • Groot licht
  • Dagrijverlichting
  • Dimlicht

Intelligente displaysensor

Het LCD-display voorziet je van alle noodzakelijke informatie. Dankzij de intelligente displaysensor wordt de helderheid automatisch aangepast, zodat het display altijd goed zichtbaar is.

Riante actieradius & snelladen

Dankzij de snellader is de accu in slechts 4 uur volgeladen en kan je weer genieten van circa 70 geruisloze kilometers. Als dat niet voldoende is heb je de mogelijkheid om een extra accu aan te schaffen wat de actieradius vergroot naar circa 120 kilometer* Groot voordeel zijn de gebruikskosten; niet alleen de laadkosten zijn laag ook het reguliere onderhoud is slechts minimaal.

*Gegevens afkomstig van praktijktesten onder ideale omstandigheden, alle gegevens dienen uitsluitend ter referentie.

Super Soco app

Met de Super Soco app leg je verbinding tussen je TSX en telefoon. Zo heb je alle noodzakelijke informatie binnen handbereik, waaronder de status van je accu en de gebruikershandleidingDeze handige app is in Nederland beschikbaar als accessoire. Informeer bij je Super Soco dealer naar de mogelijkheden.

TSX Specificaties

Chassis

AFMETINGEN : 1898 x 703 x 1059 mm
ZITHOOGTE : 770 mm
MAAT BANDEN : Voor: 70/100 17'' Achter: 100/70 17''

GEWICHT : 72 kg
TYPE VERLICHTING : LED
REMMEN : Remschijf voor en achter CBS

Motor

TYPE MOTOR/ACCU : Bosch hub
AANTAL ACCU'S : 1 (uit te breiden naar 2)
ACTIERADIUS MET 1 ACCU : 65 - 70 km bij 45 km/u vesie (Gegevens afkomstig van praktijktesten onder ideale omstandigheden, alle gegevens dienen uitsluitend ter referentie.)
MAXIMAAL VERMOGEN : 3000 W
LAADTIJD : Circa 4 uur
ACCU VOLTAGE : 60 V
CAPACITEIT : 30 Ah

Foto's

Video's

 
 

Bekijk ook