Super Soco TC - Mulders Motoren

Super Soco TC

Super Soco TC

Super Soco TC

Klassieke lijnen met moderne technologie, de TC bewijst dat het kan! Maar liefst 148 octrooien en 4 typegoedkeuringen stonden aan de basis van deze elektrische brommer, maar daar bleef het niet bij. De TC heeft slimme techniek in een oogstrelende  verpakking. De TC in de kleur Vintage Green gecombineerd met een klassiek zadel, is daar een perfect voorbeeld van. Door gebruik te maken van hoogwaardige kwaliteitsonderdelen mag je genieten van een dynamisch weggedrag. In slechts 4 uur tijd laad je de accu weer volledig op en kan je weer genieten van circa 70 geruisloze kilometers. Daarnaast is het mogelijk om een extra accu aan te schaffen wat de totale actieradius vergroot naar circa 120 kilometer. Dat maakt de TC geschikt voor elke rit.
De TC is leverbaar in een 45 km/u versie.

  • OPLAADTIJD VAN SLECHTS 4 UUR
  • KEYLESS
  • LED-VERLICHTING
  • ERGONOMISCHE ZITPOSITIE

TC Features

Super Soco app
Met de Super Soco app leg je verbinding tussen je TC en telefoon. Zo heb je alle noodzakelijke informatie binnen handbereik, waaronder de status van je accu en de gebruikershandleidingDeze handige app is in Nederland beschikbaar als accessoire. Informeer bij je Super Soco dealer naar de mogelijkheden.

Riante actieradius & snelladen
Dankzij de snellader is de accu in slechts 4 uur volgeladen en kan je weer genieten van circa 70 geruisloze kilometers. Als dat niet voldoende is heb je de mogelijkheid om een extra accu aan te schaffen wat de actieradius vergroot naar circa 120 kilometer* Groot voordeel zijn de gebruikskosten; niet alleen de laadkosten zijn laag ook het reguliere onderhoud is slechts minimaal.

*Gegevens afkomstig van praktijktesten onder ideale omstandigheden, alle gegevens dienen uitsluitend ter referentie.

LCD-display
Het display voorziet je van alle noodzakelijke informatie. Het fraaie design is in combinatie met de hedendaagse technologie en de retrostijl van de café racers.

TC Specificaties

Chassis

AFMETINGEN : 1926 x 710 x 1100 mm
ZITHOOGTE : 776 mm
MAAT BANDEN : Voor: 90/80 17'' Achter: 110/70 17''
GEWICHT : 83 kg
TYPE VERLICHTING : LED
REMMEN : Remschijf voor en achter CBS

Motor

TYPE MOTOR/ACCU : Bosch hub
AANTAL ACCU'S : 1 (uit te breiden naar 2)
ACTIERADIUS MET 1 ACCU : 65 - 70 km bij 45 km/u versie (Gegevens afkomstig van praktijktesten onder ideale omstandigheden, alle gegevens dienen uitsluitend ter referentie.)
MAXIMAAL VERMOGEN : 3000 W
LAADTIJD : 4 uur
ACCU VOLTAGE : 60 V
CAPACITEIT : 30 Ah

 

 

Foto's

Video's

 
 

Bekijk ook