YOSHIMURA COMPLEET UITLAATSYSTEEM

YOSHIMURA COMPLEET UITLAATSYSTEEM

Bij aankoop van een YOSHIMURA CRF 450 RH 2017 uitlaatsysteem een gratis powerflow kit ter waarde van

€ 125,--. Zolang de voorraad strekt.

De nieuwe 2017 CRF450R motoren en uitlaat configuratie gaf ons de mogelijkheid om een geheel nieuw systeem te creëren, speciaal gebouwd voor de nieuwe CRF450 machines. En hierbij introduceren we onze nagelnieuwe kegelvormige Signature Series RS-9T dubbele uitlaat uitlaatsysteem voor alle nieuwe CRF450R/RX motoren.

Yoshimura heeft onvermoeibaar gewerkt aan de ontwikkeling met de ingenieurs van American Honda HRC tot maximale prestaties en massale centralisatie, om de rijder zijn bruikbaarheid te optimaliseren. Yoshimura bereikt dit door de nieuwe RS-9T dempers naar voren te verplaatsen in de plooi van de zijkappen. Werken met de HRC race ingenieurs en de nagelnieuwe 449cc Unicam motor en zijn unieke downdraft brandstofinjectie systeem, kon Yoshimura een uitlaat leveren waarmee er meer hanteerbaar vermogen en betere koppel is gewaarborgd.

Sommige eigenschappen op de nieuwe RS-9T dual taps toelopende uitlaat CRF450R/RX systeem omvatten:
Dyno en track getest door Honda R&D in Japan, American Honda MX Team, en HRC All Japan MX Racing Team.
Stage-3 header bevat over het geheel genomen breder scala aan kracht en betere gasrespons.

Nieuwe eind-pijp splitsing creëert soepeler uitlaatgasstroom en betere snelheid naar de rechts en linkse eind-pijp. Het nieuwe compacte naar voren gepositioneerde RS-9T dubbele uitlaat-ontwerp zorgt voor een lagere zwaartepunt voor betere massa centralisatie. Grotere RS-9T kern creeert betere gasrespons en meer kracht in het midden en boven. De nieuwe RS-9T dempers hebben meer demperwol dan standaard om een afname van de dB geluidsniveau te behalen. Werkt met of zonder Honda's nieuwe optionele elektrische start systeem.

RVS voorbocht en dempers met carbon eindkap.

 
 

Bekijk ook